foto

Sean Gunn

  • nar. 22.5.1974 (43 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sean se narodil a vyrůstal v St. Louis, je nejmladším ze šesti sourozenců. Jeho čtyři bratři pracují v reklamním průmyslu a sestra je advokátkou. Už v dětství se chtěl stát hercem a rád vystupoval ve školních představeních. Po střední škole se zapsal na prestižní Goodmanovu divadelní školu.

Po promoci začal působit v divadelní společnosti v Chicagu, kde se nejdříve snažil prosadit jako režisér. Když však přišly nabídky na několik reklam a filmů, rozhodl se naplno věnovat herecké kariéře a přestěhoval se do Los Angeles. Dostal několik epizodních rolí v seriálech, např. TAKOVÍ NORMÁLNÍ MIMOZEMŠŤANÉ, MOŽNÁ UŽ ZÍTRA nebo ANGEL. Pro českého diváka je nejvíce známý jako Kirk Gleason, výstřední muž mnoha povolání, v seriálu GILMOROVA DĚVČATA.

Když právě nepracuje, rád sportuje nebo chodí na zápasy svého oblíbeného basketbalového týmu Los Angeles Clippers.

Táňa "Taninaca" S.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Strážci Galaxie Vol. 2
2016 Different Flowers
Ordinary World
Po
The Belko Experiment
2014 Strážci Galaxie
2013 Who the F Is Buddy Applebaum
2010 Super
2008 Pants on Fire
2006 Jesus, Mary and Joey
2003 Man Who Invented the Moon, The
2001 Love, Sex & Murder
Pearl Harbor
2000 Specials, The
1999 Auteur Theory, The
1998 Stricken
1996 Tromeo a Julie

TV seriály

2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Fall (E04)
Summer (E03)
Spring (E02)
další epizody (4)
2008 PG Porn (TV seriál)
Sparky & Mikaela (TV seriál)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
další epizody (12)
October Road (TV seriál)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Na kordy (S07E10)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
další epizody (10)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
A House Is Not a Home (S05E22)
Blame Booze and Melville (S05E21)
další epizody (13)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
But Not as Cute as Pushkin (S05E10)
Emily Says Hello (S05E09)
The Party's Over (S05E08)
další epizody (23)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
Zhyň, blbče (S04E08)
Festival živých obrazů (S04E07)
další epizody (22)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkuvzdání (S03E09)
A hra začíná (S03E08)
Taneční maraton (S03E07)
další epizody (19)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Slavnostní večeře (S02E10)
Jablko nepadá daleko od stromu (S02E07)
Výlet do Harvardu (S02E04)
další epizody (12)
Going to California (TV seriál)
Inside Schwartz (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Brutally Normal (TV seriál)
DAG (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Odpuštění (S01E10)
Láska, válka a sníh (S01E08)
Pohřební hostina (S01E05)
další epizody (5)
Michael Richards Show, The (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)

TV pořady

2004 Gilmore Girls Backstage Special (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace