Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 512)

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Strašné zklamání. Říkal jsem to od začátku, že žádné pokračování nemělo nikdy vzniknout, stejně jako např. v případě Matrixu. 3* jen za audiovizuální stránku, A Gosling prostě není herec, ale jen manekýn.

plakát

Utajený (2005) 

Může mi někdo laskavě vysvětlit, o čem tenhle film byl? Podle mě totiž úplně o h***u.Asi opravdu kvaziintošskej film pro ty, co rádi čuchaj k vlastním prdům a považujou to za umění. Jedna hvězda za snahu, druhá za tu jednu scénu. Víc si to absolutně nezaslouží. Totální ztráta času.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

*SPOILER ALERT*SPOILER ALERT* "Na hromnice o den více" v sci-fi prostředí? Kdyby mi to někdo řekl dopředu, asi bych si ušetřil skoro dvě hodiny života... Ale jo, je to jakože originální, nicméně celkově dost průměrná bída, nechápu ty některé oslavné ódy zde.

plakát

Castle Rock (2018) (seriál) 

Finále jsme asi všichni čekali pompéznější, ale za celej seriál za mě paráda. 8/10

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

První půlka tak dobrá... a vyústění dost matoucí. Vůbec jsem nevěděl co si mám o Hereditary myslet a přiznám se, že jsem si musel najít dva vysvětlující články. Po jejich přečtení a následném několikadenním přemílání musím jsem si uvědomil, že dlouho ve mě žádný film nezanechal takový silný zážitek. Není to jednoduchá podívaná, ale rozhodně je ojedinělá.

plakát

Na návštěvě (2015) 

Mě to teda spíš nudilo, ale pár světlých okamžiků to má. Celkově ale průměr.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Inu, popravdě jsem tušil, že by to mohla být dobrá jízda, ale že to bude až takovej hukot jsem teda lautr nečekal. Strhující, dechberoucí. Opravdu doslova dechberoucí. 10/10

plakát

Historie bombardování. Od Guernicy k Hirošimě (2016) (TV film) odpad!

V druhé části se toto dílko dosti razantně zvrhlo v trapný a tendenční revanšistický kvazidokument. Vrchol všeho byla poznámka o tom, že kamikaze si alespoň "zvolili vlastní cestu" a dehonestování Američanů za použití atomových bomb v Japonsku z úst žabožroutů, kteří sami zcela bezcitně rozjebali Alžírskou poušť a atoly Mururoa a Fangataufa. Tfujtajxl, Francouzi by se měli stydět... V závěrečných titulcích mi už jen chybělo jméno Oliver Stone.

plakát

Sex ve městě 2 (2010) odpad!

Tak jestli se dalo na seriál občas koukat a jednička byla jakousi pohádkou, tak v případě dvojky jde už o ryzí slátaninu. Přes dvě hodiny ztraceného života, které vám už nikdo nevrátí.