Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Tohle mi neodmyslitelně přirostlo k srdci. Nikdy jsem nezažil tolik emocí a napětí při sledování něčeho. Vrahnoun a psychouš ktérého musíte mít rádi!

Californication

Californication (2007)

Pohoda klídek tabáček...bum na držku....žehlení u manželky a dcery. Je to to samé ale mooc mě to baví. Má to vtip a spád.

Přátelé

Přátelé (1994)

Tenhle seriál má pro mě opravdu srdeční hodnotu. Osobité, sympatické postavy, plno komických situací a srdceryvných příběhů. Poslední tři díly jsem sledoval v rozmezí třech měsíců. Nedokázal jsem se smířit s tím, že už dál nebudu vědět nic o životech této skvělé party :) Při samotném konci se mě hromadilo bezpočet emocí jak pozitivních tak negativních. Vždy rád v televizi narazím na nějaký díl :) 90%

Sherlock

Sherlock (2010)

Tak to je něco. Po celou dobu sledování jsem stěží stačil vydechnout. Autoři si opravdu vyhráli a tak nám nabídli nevídané obrázky. Sherlockovi myšlenky promítané na obrazovku jsem si opravdu užíval. Postavy jsou tak skvěle napsané, že od prvního dílu je vlastně znáte celé. Sherlock mezi G. Housem, Sheldonem a dalšími sociopaty vyčnívá jak hora. Těším se na další sérii. Ale pořád si nemůžu zvyknou, že ten borec Watson je vlastně ten stydlivý klučina jenž má neobvyklou práci :-D(Láska nebeská)

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

Nadměrná spokojenost. Velice chytrý, do hloubky promyšlený a chytlavý seriál. Tak chytlávý, že mi dělá problémy se zkouškovým obdobím :-D Hlavní dvojce se dokonale doplňuje a jejich charisma srčí všude kolem. Seriál jsme si pustili s kamarády jen tak ze zvědavosti pro výplň volného času, dokonce netradičně s (povedeným) českým dabingem a dál nás to nepustilo. Seriál zatím(S01) na jedničku a když k ní přidáme dvě nuly, máme jasných a zasloužených 100% . Uvidíme jak na tom bude druhá série ale mám tušení(z doslechu) že opět excelentně :)

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Tak tohle je skvost mezi českými seriály. Z prostředí mi tak blízkém, ve kterém poznávám krásy vesničky.