Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Příjemná podívaná s perfektním obsazením. Čtveřice hlavních aktérů si natáčení očividně užívala a bylo to na snímku velmi dobře znát. Pokud od toho nečekáte takovou pařbu jako ve Vegas tak zklamaní nebudete. Jistých místech by se z filmu dalo vymačkat sice více, ale nějaké ty nedostatky se vytratí dalším záběrem na vyplněné podprsenky :)

plakát

Očista (2013) 

Zajímavý nápad, ale tak nějak se to všechno minulo účinkem. Vypsané žánry vůbec nesedí, spíš bych to viděl na lekavou komedii s dávkou vodky a hulení při ruce. Námětem zajímavý stupidní film, který si hraje na nervy drásající podívanou.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Tenhle seriál má pro mě opravdu srdeční hodnotu. Osobité, sympatické postavy, plno komických situací a srdceryvných příběhů. Poslední tři díly jsem sledoval v rozmezí třech měsíců. Nedokázal jsem se smířit s tím, že už dál nebudu vědět nic o životech této skvělé party :) Při samotném konci se mě hromadilo bezpočet emocí jak pozitivních tak negativních. Vždy rád v televizi narazím na nějaký díl :) 90%

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Nadměrná spokojenost. Velice chytrý, do hloubky promyšlený a chytlavý seriál. Tak chytlávý, že mi dělá problémy se zkouškovým obdobím :-D Hlavní dvojce se dokonale doplňuje a jejich charisma srčí všude kolem. Seriál jsme si pustili s kamarády jen tak ze zvědavosti pro výplň volného času, dokonce netradičně s (povedeným) českým dabingem a dál nás to nepustilo. Seriál zatím(S01) na jedničku a když k ní přidáme dvě nuly, máme jasných a zasloužených 100% . Uvidíme jak na tom bude druhá série ale mám tušení(z doslechu) že opět excelentně :)

plakát

Rango (2011) 

Jednou jsme na to s kamarády narazili v TV. Vůbec nám nevadila i druhá projekce ve stejném dni. Velice příjemná a animačně skvělá zábava. Clinťák tomu všemu jen nasadil korunu :)

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) 

Jediná slabina Chucka Norrise?....Walker, Texas Ranger.....

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Standartní Harry Potter. Všechny díly si podle mě drží stejnou kvalitu ale zatím mi žádný z nich nepřirostl k srdci jako knižní předloha. Vůbec by mi nevadilo pokračování až do Harryho důchodu, kdy by vedl Bradavice.

plakát

Černá labuť (2010) 

Výborná p§ychologická hra. Natalie je perfektní ve všech směrech. Hlavně mě těšilo, že film ve mě dozníval ještě nějakou chvílí a to se cení!

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Tak tohle je skvost mezi českými seriály. Z prostředí mi tak blízkém, ve kterém poznávám krásy vesničky.

plakát

Space Jam (1996) 

Ach, ta léta strávená u videa :-) Můj sportovní idol hraje s oblíbenými postavičkami basket, no prostě luxus a prča :-) Dost možná jsem to viděl milionkrát a jednou.