Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (26)

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Nepustí vás od začátku do konce. Pro ten pravý požitek doporučuju podívat se na film.

plakát

Divergence (2014) 

Taková splácanina co vykradla všechno možný, ale pobaví a nastalo trochu zpestření bojových stylů kde kromě teď "moderních" chvatů z klecí (MMA) přbylo i něco jako Winch Chun, snad za to ty 3* ;)

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Učili nás, že člověk má 4-6 litrů krve, v řecku měli asi 10-15, no komedie jak se patří, prcání se jim povedlo hezky. Pobavilo, stačilo jednou.

plakát

Plán útěku (2013) 

S kulometem v ruce chybělo Árnýmu říct jen: Hastala vista, bejby :D . Už když jsem v kině viděl upoutávku, tak bylo jasné na co se půjde příště a podařilo se...

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Výborná zábava na páteční večer po náročném týdnu. Z kina odejdete s čistou hlavou a smát se budete ještě druhý den. Je to skvěle ulítlá hovadina :D Ještě chybí zařazení do žánru komedie. Hercům věříte všechno, což působí ještě větší zábavu. A tolik šipek v tak malé kuši a zrzka masakrující čarodějnice na sabatu "bezbolestnou" a mnoho dalšího! Jeníčka a Mařenku nejde dokoukat s vážnou tváří.

plakát

Argo (2012) 

Výborná atmosféra, přistihl jsem se, že mi budší srdce, když to už to vypadalo na fiasko, dlouho mě tak žádný film nevtáhnul od děje. A Affleck velice příjemě překvapil režií. Ale jednu chybu jsem našel ke konci...při záběru z ulice na odlétající letadlo mi ta klimatizace na domu vlevo připadá moc moderní na 70 léta ;)

plakát

Uprchlík (1993) 

Perfektní spád od začátku do konce, zahráno na výbornou, ani chvíle nudy a 2 hodiny pryč jako voda. Snad jen dabing se nepovedl, Michal Pavlata se na Tommyho Lee Jonese opravdu nehodí ;), nicméně to neubírá snímku na krase, ale vylepším si dojem originálním zněním.