Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (584)

plakát

Já, Maria Callas (2017) 

Callas byla nejen božskou pěvkyní, ale zároveň velmi charismatickou ženou jejíž intelekt, nátura a životní nadhled, je mně osobně velmi sympatický. Dokument může diváka unudit dlouhými pěveckými kusy, což není zrovna vstřícné, na stranu druhou je to dokument o operní primadoně a tak operu dostáváme.

plakát

Pád: Kauza Boeing (2022) 

Z lidského hlediska naprostý humáč. Vždy cením snahu vynést na světlo věci ve kterých se radši nikdo nešťourá. Tak CEO si válí koule v poklidu s miliony na dožití místo toho, aby hnil v lochu a s ním celé top vedení. Hezky pěkně.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Ne snad, že by se na to koukat nedalo, naopak- chytře na to šli, ale gore scény byly natolik výživný, že jsem na to neměl žaludek a musel jsem to dát na 2x. Scéna v busu hodně pobavila

plakát

Jack Reacher (2022) (seriál) 

Ježiš, jak mě tohle baví! Amazon příchází s další svěží peckou. Reacher je velkej, silnej, vtipnej, fešnej a když na to dojde, tak kurevsky surovej. To všechno v devadesátkovém šarmu. Dokonalý mix odlehčené tvrdé akce. Bombice

plakát

Domácí tým (2022) 

Ja to slupnul jako malinu. Natočené pěkně. Sympatický, vtipný, nenáročný, bez "progresivních myšlenek". Malá domu pro celou rodinu.

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Je to hezky barevný, ale to je tak všechno.

plakát

Živý terč (1993) 

Ja se na "svaly z Bruselu" v 90's prostě dívám rád.

plakát

Starosta Kingstownu (2021) (seriál) 

Hmmm, tak 4. řada Yellowstone je pryč a čím vyplnit mezeru? Sheridan a Dillon se vytasili s touhle nádherou a já to dal za dva dny. Má to koule, a jaký kurva. Ano, prosím!

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Nevěřim, zrovna jsem dokoukal jakýsi amatérský výplod. Jako parodie dobrý. Dost jsem se od srdce nasmál. Lidi opravdu ztrácí vkus a soudnost. Naprostá šílenost, kterou mohou vyzdvihovat pouze a jedině totální sabotéři filmového vkusu a kvality, rádoby "kritici", kteří s chutí nad sebou onanují. Sračka nevídaných rozměrů, která skutečně bolí.