Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (60)

plakát

Into the Badlands - Série 3 (2018) (série) 

Trochu mimo hodnocení série jako celku. Jako?! Ty vado, co ten záporák? Fakt se držím od vulgarit, až se klepu, mám chuť nadávat a všechno rozmlátit. První díl třetí série za mnou a... normálně nemám slov. Hele, tak já chci hrát Herkula v novém zpracování, mám na to, vím to. Dvacet kg nadváhy, pupek, že by se divočák vešel (ale hele, o kompak to mluvím? o Obelixovi?! ne, o záporákovi třetí série, bossovi, co dělá trojité salta a kopance, že se tají dech... při pohledu na ten soudek, co má místo břicha)... Humus velebnosti, konkurz level 0!

plakát

Ao oni (2014) 

Tolik času jsem trávil hledání možnosti, jak film vidět. Nevím, zda mám litovat či ne. Demon je udělaný pěkně, opravdu strašidelný, scénky asi jen dvě tak nějak dobré, ale vzhledem k délce filmu 60 min, jsou ty scénky extrémně krátké. Skoro nic ve filmu není. Začátek naprosto otřesný a konec dosti zamotané. Nehodnotím to jako plnohodnotný film, spíše jako reklamu či dárek pro fanoušky hry.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Hodnotil bych to za 3, ale musel jsem dát 4, hned ospravedlním. Oproti předchozím dvěma dílům zde není snad ani kapka krve, sakra, kde je ten kečup? Vtipy dobrý, zasmál jsem se. Jenže deset postav? Mladá skupinka mi celkový dojem z filmu jen a jen kazila. Sakra, nebylo to už vůbec ono. Jak tu někdo psal, tyto postradatelní jsou opravdu takoví. Hodnocení jsem zvedl jen díky tomu, že Banderas byl ze všech nejlepší a nejkomičtější a sakra, mohl jsem se podělat u sledování tohoto filmu a za to mu patří mé díky. Hlavně se mi líbilo, že oprášili Snipse, který i prohlásil ve filmu, že seděl za daňový úniky. No ta ironie a narážky jsou boží. Jenže po prvních půl hodině filmů je to horší a horší. No doufám, že čtyřku Wesley zas zachrání a že Pierce mu s tím pomůže. Jen taky doufám v to, že na seznamu herců přibude Antonio.

plakát

Ledové království (2013) 

Dalo by se říct, že to pro mne bylo zklamáním. Nicméně to platilo jen pro prvních 30 minut. Dále mínus za písničku každých deset minut (po hodině díky bohu utichnou). Celé to ale zachránili sněhulák Olaf a sob, který druhou polovinu filmu udělali téměř famózní.

plakát

Srdce v Atlantidě (2001) 

Film byl zpracovaný moc pěkně, nicméně konec trošku zklamal. Znám předlohu až moc dobře, takže malinko mi to hlava nebrala. Nicméně obsazení Hopkinse do hlavní role bylo k prospěchu.

plakát

Pot a krev (2013) 

Na mě moc přestylizované a 130 minut? proč to proboha tak natahovat? je to film na minut 100 maximálně.

plakát

Nebezpečný svědek (2008) 

Film byl velmi zvláštní. Akční scény byly suprové, to bez debat. Nicméně mě zklamala ta velká chaotičnost mezi scénami. Děj mi unikal. Chtělo to více promyslet a nebo zkrátit. Jinak film se líbil. Akční filmy jsou od akčních scén, ale trošku bych uvítal více toho, že bych se v tom vyznal.

plakát

Relic (1997) 

Film, kterého jsem byl fanouškem už od dětsví. Jediné co mě mrzí je to, že nedokázali využít to napjetí a hrůzu po celou dobu filmu, nýbrž je to tam jen na krátké chvilky. Tudíš ubrat dvacet minut by ani neubralo, spíše naopak. Nicméně když to porovnám s jinými průměrnými horory, tak tohle si značnou špetku přislouží ještě jako bonus. Navíc málokterý horor vypadá tak dobře, co se týká tvorby nějaké hrůzy nahánějící bestie. Relic se tím chlubí a má proč. Jen fakt to napjetí, proč tak dlouhý a prázdný krucipís?!

plakát

Tintinova dobrodružství (2011) 

Vím, že to má předlohy. Nečetl jsem, nic staršího neviděl jsem. Když to beru prostě jako outsider, tak film sám o sobě má špičkovou animaci, hodně vtipu a je zábavný. Ale cože mi to na tom nesedělo? Jedno jediné a dosti velké mínus. Hlavní postava. Chápu, dle předlohy prostě hlavního nemohli vynechat, jmenuje se to Tintin a je to i Tintinovi, ale prostě ten charakter se mi ani trochu nelíbí, jinak 75 % za kapitána.