Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (1 641)

plakát

Curiosa (2019) 

KINO SVĚTOZOR - Ale proč ne. Noémie Merlant je pěkná žena a i takový film může zejména páry správně naladit na...příjemné večery. 70% (with J.)

plakát

Pat a Mat: Kutilské trampoty (2019) 

CINEMA CITY ZLIČÍN - Při vánočním shonu jsem si našel čas zajít se synkem do kina, za zlevněné vstupné 80 Kč. Příběhy celkem zdařilé, kluk se bavil a délka 60 minut naprosto ideální. 70% (with A.)

plakát

Český žurnál - Bratři Okamurovi (2019) (epizoda) 

ČT archiv - Velmi dobře zvládnutý dokument. Všichni Okamurovci jsou úplně odlišní a to je na tom právě to zajímavé, jak každý smýšlí zcela jinak. 80%

plakát

Jumanji (1995) 

Film mého mládí. Tenkrát jsem to strašně žral a i dnes mě to hodně bavilo. Pro kluka to byl jeden z prvních "dospěláčtějších" dobrodružných filmů, takže jeho emoce při sledování bylo zajímavé sledovat. 80% (with A+J)

plakát

Máš ji! (2018) 

HBO GO - Super nápad, sranda, potěšilo. Čas od času takový typ filmu přijde vhod, když prostě chcete vypnout. 75% (with J.)

plakát

Vše o mé matce (1999) 

Téma AIDS a transvestiti? Ee, to není můj šálek. Ale tak vydržel jsem a díky CZ dabingu to rychle uteklo. V závěru jsem se i podivil, jak konec přišel náhle a minutu po čtení titulků jsem čučel s otevřenou pusou. 66% (with J.)

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

HBO GO - Skvělé! Tleskam! 90% (with J.)

plakát

Špindl 2 (2019) 

KINO BENEŠOV - Uff, bylo to zlé. Tolik českých neherců, osobností ze světa showbyznysu nebo sportu hrající s průměrnými, seriálovými nebo špatnými herci. To přece nemůže fungovat. A taky, že to nefungovalo. Trochu mi hlava nebere, co pana Balaše vedlo k natočení tohoto "skvostu". Vždyť on je tanečník, ne filmový režisér. Podle toho to taky tak vypadalo. Humor nevtipný, dialogy na (někdy za) hranou trapnosti a divoký hudební a filmový střih. Znovu se na to podívám až budu hodně pod parou. 30%