Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (195)

plakát

2012 (2009) 

Pro mě to byl veliký zážitek. 158 min a ani jednou jsem si neřekl : " Nudí mě to". Emoce pracovali teda opravdu moc a brečel jsem jak "malý Jarda", nikdy jsem tak u žádného filmu v životě nebrečel. A asi jsem odcházel s kina značně dehydratovaný, protože těch slz bylo opravdu hodně. A teď bych se už jen opakoval po Jacindě ( její komentář je naprosto bezkonkurenční a naprosto s ním souhlasím ) S tím rozdílem, že jsem se přiklonil k pěti hvězdám : )

plakát

Dolryeochagi (2004) 

Necelých pět hvězd. Film mi připadal ze začátku průměrný, ale čím déle jsem se na něj díval, tím více se mi líbil. Rváči, grázlové... říkejte jim jak chcete, podle mě to byli nedocenění lidé, kteří potřebovali pořádně nakopnout a taky potřebovali patřičnou dávku disciplíny, aby se z nich stali dobří bojovníci, ale především dobří lidé. Sportovní prostředí bylo příjemně " vykreslené " a demonstrovalo, že postup nebo vítězství jen tak zadarmo nebo za trochu dřiny nezískáte, ale bude to chtít pořádnou dávku dřiny a především odvahy. Zábava byla decentní i když jí tam mohlo být více, zato emoce, především na konci, pracovaly dobře.

plakát

Cheot nun (2007) 

Pro lásku není neznalost jazyka překážkou. Příjemný, decentní a přesto velice hezký snímek. Příjemné prostředí, ve kterém Nanae (Aoi Myiazaki) a Kim Min (Jun-gi Lee) boří jazykové bariéry velice roztomilým způsobem. Nanae malířka a chvilkový hrnčíř Kim Min. Hezké herecké výkony. Nepatrná " demonstrace " japonského stolování a způsobu života. Velice roztomilá Nanae a fešák Kim se vším všudy, tvoří snový pár.

plakát

Claymore (2007) (seriál) 

Skvělé anime plné zvratů a podvodů činěných skrz Organizaci na Claymore. Hrdinky s tělem napůl lidským a na půl Yoma, ale srdce jim zůstalo celé lidské... Působivé OST a nespočet scén...

plakát

Denša otoko (2005) 

Tak jednoduchá myšlenka, tak skvěle podaná, že se tomu ani nechce věřit. Obrovskou stydlivost a strach z okolí překonal svojí odvahou a také díky pomoci svých přátel přes internet. Na to, že byl tak nesmělí, se jeho vztah vyvíjel dost rychle, což bylo asi způsobeno podobnými zkušenostmi resp. nezkušenostmi jeho partnerky. Což jsem nečekal. Velice hezky podané jak se Otoko pozvolna dostává z anime světa do světa reality ( ale jeho proměna vzhledu - vlasy,kontaktní čočky, oblečení, to byla teda rychlovka : ) Emotivní, romantické i zábavné a trefné, prostě skvělé. Snímek působí velice příjemným a roztomilým dojmem. Nejvíc se mi líbila trojice " rádců ", kterým taky evidentně chyběl kontakt s okolím : ) Ostatní " rádci " byli taky bezva a zajímavé bylo sledovat pár, kde o tom, že oba radí stejnému člověku neměli ani tušení dokud svojí partnerce nekoupil čaj. Z Takayuki Yamady se vyklubal fešák jak má být. A film skončil přesně, jak jsem si přál.

plakát

Keulraesik (2003) 

Skvělý film. Ye-jin Son ztvárnila Ji-hae. Ye-jin Son je podle mě jedna z nejnadanějších korejských hereček a moje oblíbenkyně. Spolu se skvělými výkony In-seonga Jo a Seung-u Joa a úžasnou hudbou provázející celý tento úžasný film. Jedna věc mě, ale mrzela, když chvíli před koncem Ye-jin Son velice brečela, tak jí vůbec netekly slzy a podle toho, jak brečela, tak by s ní měly téct proudem. Ale tato maličkost nezkázi film velikých kvalit.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Audrey Tautou díky způsobu vystupování, stylu oblečení a malování se velice liší od všech klasických hereček. Její skvělý herecký výkon je podepřen příkladnou francouskou hudbou. Jako celek je to výborný film.

plakát

Průšviháři (2008) 

Skvělá a vyrovnaná korejská komedie.

plakát

Origin: Spirits of the Past (2006) 

Za začátek bych dal deset hvězd, skvělá animace spolu s písní od KOKIA Chowa Oto-with reflection byla famózní. Bylo to tak hezké, že jsem brečel až jsem usnul : D Příběh chlapce Agity a slečny Tuuly. Chtěli bojovat za svá přesvědčení, avšak každý byl jiného názoru na věc. Poté si uvědomí, že musí jít stejnou cestou... Ztracený svět, moderní technika a čisté duše mladých lidí bojujících za očistu světa... Skvělá hudba i na konci.

plakát

Gekijōban Aa! Megami-sama! (2000) 

Strašně se mi to líbilo. Existuje možnost, že někdo činí zlo s dobrým úmyslem?... Velice hezký příběh. Nezvyklé propojení anime, romantiky a fantasy...