Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (50)

plakát

Blok 99 (2017) 

Film celkově naprosto mimo realitu nebo řekněme alespoň logiku, ovšem tak špatné scény rvaček, které by měly tvořit hlavní atrakci tohoto opusu, už jsem dlouho neviděl. Zdejšímu vysokému hodnocení (77%) nerozumím.

plakát

Výjimeční přátelé (2019) 

Asi mám já i tento ffilm smůlu, že jsem viděl jako první Kidding. Což je taktéž příběh stárnoucí hvězdy dětského pořadu, ovšem naprosto jiné úrovně. Zatímco Carrey je do své role pasující, skvělý, úžasný, autentický, Hanksovi jsem ukňouraného pana Rogerse neuvěřil a jeho apatická přeslazenost mi byla povětšinou protivná. A zápletka? Nevyřešený vztah s otcem, který odešel, zatímco matka umírala? Vážně? To je vše? Tohle rodinné neštěstí, které se událo snad v každém filmu, který pojednává o roztržce mezi dítětem a rodičem? A nic víc? Ne, víc už nic.

plakát

Jak si nepodělat život (2019) (seriál) 

Skvělá práce! Takhle to dopadá když se sejdou lidi, kteří umí a mají cit pro fungující filmový příběh.

plakát

Anna (2019) 

Strhující :-), nervy drásající :-), dechberoucí akce :-) To víte, že jooo, mrk mrk. A teď vážně.... Tu jednu hvězdu dávám ani nevím přesně za co. Asi, že tahle crazy komedie přece jen není horší než, dejme tomu, Waterloo po Česku.

plakát

Tátova volha (2018) odpad!

"Občas jsme s tátou měli nějaké bokovky", ale to je normální, tak to prostě funguje. Hovno, Vejdělku, hovno! Takhle to mezi lidma, kteří se milujou nefunguje. Lidi, kteří spolu chtějí žít se nepodvádějí, protože ví, že ten člověk, kterého potkávají každý den doma, je ten, se kterým si rozumí jako s žádným jiným a rozhodně nestojí za to všechno zničit kvůli pár minutám hujá hujá juch juch jakéhosi náhodného sexu.

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) 

Skupině zdejších přispěvatelů se podařilo odhalit, že v případě tohoto pořadu se jedná o pouhou rekonstrukci skutečných případů a tak zřejmě ze samé euforie a jistě oprávněné hrdosti na sebe sama, svorně osolili hodnocení větší než malou špetkou odpadů. Já si myslím, že jakožto rekonstrukce, je tenhle denní seriál dobrý a bez větších problémů sledovatelný.

plakát

Geostorm: Globální nebezpečí (2017) 

Tak hele, mojí vážení a milí scénáristi, kromě HLP tam bude nějaká politika a nějaké ty kecy o vesmíru, tak se mrkněte na House of cards, Gravitaci, Passangers a start Falcon Heavy. Rejžo na to ti serem, vole. Ok, tak tam napište nějaké rádoby vtipné sračky, jako dycky a action! Však ti tupani to sežerou.

plakát

Stranger Things - Season 2 (2017) (série) 

!!!!SPOILER!!! Druhá série ještě lepší, než první.. :-) Je to vůbec možné? Je. Duffer Brothers - má poklona pánové..... fakt.