Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Puberťáci (2011) (seriál) odpad!

Stačilo mi vidět jen pár minut a byl jsem hodně zklamanej !! Doporučuju originál pokud se tohle někomu trochu líbilo, tak z originálu budete nadšený.

plakát

Na kolejích čeká vrah (1970) 

Tohle jsou moje dvě oblíbené věty z filmu : "Tak jde spát jinam a pyžamo si nevezme. V tom něco bude. -Spravně. Chce asi spát nahá a tomu musíme zabránit!" "Pic kozu do vazu!"

plakát

Sintel: Příběh draka (2010) 

Moc pěkně udělaný film, animace i zmíněná závěrečná písnička. Příběh byl skvělý, jen škoda že byl tak krátký.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

To co Sly slíbil to dodržel. Naservíroval nám starou klasiku, plnou skvělých herců - Sylvester Stallone, Jason Statham , Jet Li , Dolph Lundgren , Arnold Schwarzenegger , Bruce Willis . Děj byl jednoduchý, přímočarý a plný akce ! Je to super oddychovka, kterou jsme potřebovali.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Hodně zábavný film, který mě dostal už po prvních minutách. Eliška Balzerová byla jedním slovem DOKONALÁ !!!

plakát

Poslední Mohykán (1992) 

Výborný film se špičkovou poslední půlhodinou. K tomu dokonalá hudba, která doprovází celý film. Ani hereckému obsazení se nedá nic vytknout Daniel Day-Lewis, Madelaine Stowe a Wes Studi Je to jeden z nejlepších filmů Michaela Manna .

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Po zkouknutí pilotního dílu je vidět že to bude naprostá bomba. Trochu mi to připominalo Batlestar Galacticu. Snad se SGU bude ubírat po lepsí ceste než starsi SGA, uvidíme co nás bude čekat v dalších dílech.

plakát

Batman začíná (2005) 

Znovu oživení serie o Batmanovi se Christopheru Nolanovi podařilo na výbornou, dokonce dokázal předčít Tima Burtona.Hodně se mi líbí že atmosféra je o hodně realističtějši než jak bylo u předchozích dílů. Skvělé obsazení Christiana Bale do role Batmana, ale i dalších hvězdných herců - Morgan Freeman, Liam Neeson, Michael Caine, Katie Holmes. Je to jeden z nejtemnějších a hodně silných příběhů. Hodně za to může i duo Zimmer & Howard, povedl se jim úžasný soundtrack.

plakát

Lví král (1994) 

Jedna z legend animovaných filmů a moje nejoblíbenější pohádka. Neni to pohádka jen pro malé děti, ale svým príběhem dokáže zaujmout i dospělého diváka. S perfektní hudbou od Hanse Zimmera a písněmi Eltona Johna ( Can you feel the love tonight ). A se skvělými hlasy se nám představili James Earl Jones, Rowan Atkinson a Whoopi Goldberg, slast pro uši. Lví král je pro mě jedničkou a u mě má 10/10.

plakát

Tropická bouře (2008) 

Přes všechna dobrá hodnocení a ohlasy u mě to bylo zklamání a odpadnutí po 20 minutách filmu...