Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Lorelain kousavý smysl pro humor (častý sarkasmus), Emilyina paličatost, Kirkovo podivínství, to vše a ještě mnohé další dělá z tohoto seriálu něco výjimečného. Co je však na tomto seriálu nejpodivnější – když skončil, nevadilo mi to, byl jsem rád. Ne proto, že by to byl špatný seriál, nebo se ubíral špatným směrem, ale proto, že skončil v pravou chvíli a dobrým způsobem. Ve smyslu, že vše jednou končí, ale něco nového tím začíná. Konec na takové úrovni má málo který seriál.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Americký seriál z nemocnice, ale tak trochu jinak. 20 minut srandy, sem tam napětí i romantiky. Navíc Doctor Cox, The Janitor, Chief of medicine Kelso – vedlejší postavy, ale právě kvůli nim si seriál zamilujete. Někteří možná navrhnou, že se postavy chovají stále stejně a v pátém díle už víte co od nich čekat. U mě to však bylo jinak. V pátém díle jsem se nemohl dočkat až se tak znovu zachovají. Prostě vám přirostou k srdci. Jen pozor na nebezpečí závislosti. (21 dílů během dvou dnů už není příliš zdravé)

Sherlock

Sherlock (2010)

Nemám slov, seriál, jehož jeden díl předčí většinu filmů. Jako..... Tomuhle nejde dát méně než 5 hvězdiček

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Stoprocentně ten nejlepší seriál. Nadsázka, ironie, vtip, moudrost. To vše v něm je. Jestli hledáte seriál, který vás nikdy nepřestane překvapovat, way to go. Ten seriál je tak praštěný, až to skoro není možný, ale právě proto si jej zamilujete. PS: pokud nemáte rádi nadsázku, absurdno a přehrávání, tak si tento seriál ani nepouštějte, protože na těchto věcech stojí.

Newsroom

Newsroom (2012)

Seriál, který mě zaujal svojí nedynamickostí, ale také tím, že přináší zajímavá témata a otázky. Dále si cením toho, že pracuje s reálnými událostmi a přináší tak nový pohled na něco starého. Herci jsou přesvědčiví (např. Jeff Daniels), s výjimkou Emily Mortimerové, která hraje vedoucí produkce. Nevím jestli to byl záměr, ale občas se mi zdá, že do seriálu vůbec nezapadá. Navíc jde o velmi neobvyklý pohled na USA, ale nebojte se, o svou dávku patosu nepřijdete. /edit/: S Emily Mortimer jsem se mýlil, v posledním dílu byla naprosto úžasná. Pro mě jeden ze 3 nejoblíbenějších seriálů.