Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Bloodshot (2020) 

Pro mě pohodovej filmek plnej pěkných efektů, solidní akce a krásné Eizy. Za mě 80% :)

plakát

Bloodsport: The Dark Kumite (1998) 

Tohle se opravdu nepovedlo. Dokonce to nemá ani co do činění s předchozími dvěma díly. Škoda, tohle je urážka Krvavého sportu. 10 % :(

plakát

B. Monkey (1998) 

Pěkný chytlavý příběh, u kterého se člověk nestačí ani na chvíli nudit i přes své pomalejší tempo vyprávění. Hlavní charaktery jsou parádně zahrané a člověk jim postupem filmu začne i fandit. Za mě 85%:)

plakát

Bod zlomu (1991) 

Pěkný akční filmek. Vlastně je to taková ta klasika, kdy banda maskovaných lupičů vykrádá banky, a policajti vezmou jednoho ze svých, aby se do skupiny infiltroval a sehnal potřebné důkazy na jejich usvědčení. Tento se film odehrává v surfařském prostředí. Klasika na kterou se vždy rád podívám, hlavně v cz dubingu, ve kterém jsem film i poprvé viděl. Za mě 75%.:)

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Podle mě hodně povedené fantasy, které má nádherné efekty i pěkně vyobrazený Egypt a jeho božstvo. Příběh je taky zajímavý, ale něco mi zde chybělo. Co to je snad zjistím, až to budu mít na BD. Do té doby 75% :)

plakát

Boj (2007) 

Jednoduchý akčňák s průhledným dějem. Díky obsazení mě to nenudilo a film příjemně rychle utekl. Za mě 70% :)

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 

Hodně slabé sci-fi, ale zas taková sračka to není. Jasný, efekty nikoho neuhranou, příběh je pomalý a akce tu zas tolik není, ale jsou o dost horší filmy. 30% :)

plakát

Boj o oheň (1981) 

Pěkný film o době kamenné a putováním za ohněm. Příběh je doplněn pěknou atmosférou. Za mě 80% :)

plakát

Bojovnice (2011) 

Celkem zajímavý filmek z prostředí mladých německých nácků. Natočený to je celkem věrohodně, ale ten konec mi přišel jako vykrádačka Romper Stromper. Celý film je spíš pomalá podívaná, kde se spíš povídá a kouká na životy hlavních protagonistek a reakce jejich okolí. Hlavní dívčí role byly zajímavý a obrat jedné z nich po životní tragédii pěkně zahraný. Škoda toho konce, jinak bych dal 4* Za mě 55% :)

plakát

Bojovníci duhy (2011) 

Hodně zajímavý historický film o zabrání Thaj-wanu japonci a následném soužití japonců s místními domorodci Seediqy. Ti si žili do příchodu japonců životy se svými zvyky, mezi které patřilo i sbírání hlav nepřátel, což mladým lovcům otevíralo brány mezi dospělé a mohli být tetováni. Japonci všechny tyto zvyky domorodcům zakázali, a po desetiletí domorodce vzdělávali k obrazu svému. Za ta léta si japonci vytvořili spousti vesniček, ve kterých měli svoje pošty, policejní stanice a podnikatele, kteří platili domorodcům za těžké práce malou mzdou, a měli je jen za podřadné ožraly. Jenže duch Seesiqů je silný a připravuje se k odplatě...... Viděl jsem pouze tu kratší režisérskou verzi. Ve filmu je spousta akčních pasáží, krásná příroda a zajímavý hudební doprovod. Za mě 75% :)