Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (2 318)

plakát

Kickboxer: Odplata (2017) 

Tak toto se moc nepovedlo a stačí to vidět jednou. Opět potěší MMA fighteři ve vedlejších rolích, ale to je asi tak vše. Souboje tu kazí všudy přítomné zpomalování, které znehodnotí i těch pár pěkných momentů. Příběh na tento druh filmu jednoduchý bez jakéhokoliv zvratu. Za mě 30 :)

plakát

Kickboxer: Vengeance (2016) 

Průměrný Martial-art film, který rozjíždí novou sérii a nemá se starou nic společného. Van Damme zde hraje jinou roli. Hlavní hrdina je sympaťák. Hodně mě potěšila řada skutečných mma bojovníku, ale ty mají spíš vtipné role (zvlášť, když je člověk zná a ví, co dokážou). Příběh je hodně podobný prvnímu a ničím nepřekvapí. Některé fighty jsou povedené, ale většinou to kazí rychlá kamera. 80% :)

plakát

Kill Bill (2003) 

Parádní Martial Art film, ve kterém ani není Tarantinova nud. Film má pěkné výtvarné ztvárnění, spoustu povedených soubojů a je i slušně obsazený. 86% :)

plakát

Kill Bill 2 (2004) 

Pro mě horší díl než jednička, i když je to spíš jeden velký film rozdělený do dvou. Má to pomalejší tempo, méně soubojů a zabíjení. Je to právě víc ta ukecaná tarantinovka. Kdyby to nebylo dokončení skvělé jedničky, dal bych o hvězdu méně. Takhle za celek 75% :)

plakát

Kingdom (2014) (seriál) 

Tak pro mě peckový seriál z prostředí mma, kterej mě chytnul od prvního dílu. Jsou zde vidět i tváže z UFC a celý je to pojatý neuhlazenou syrovou mluvou, kde je nejvíc používané slovo fuck. Vztahy mezi rodinou a ostatními hlavními hrdiny je pěkně pojatý. K těm vyvrhelům postupem času člověk dává šanci a nokonec ji se oblíbí. Poslední díl první série hodně povedenej a já se nemůžu dočkat druhé série. Za mě 1. serie 100% :)

plakát

Kingdom Come (2014) 

Určitě povedenej horůrek odehrávající se v jednom schátralém domě. Zde se probere několik lidí s vlastními tajemstvími, které se postupem času derou na povrch. Mě se tato vybíjená pochmurném prostředí celkem líbila a viděl bych jí jako lehn)ký nadprůměr. 60% :)

plakát

King Kong (1976) 

Pěkný příběh, ale zpracování asi dnes moc lidí nezaujme. Klasika to pro mě taky není, protože jsem to viděl až nyní. Takže průměrný dobrodružný film s pěknou Jessicou Lance. Efekty jsou už hodně starý a moc nezaujmou. Za mě 50% :)

plakát

Kingova pomsta (2016) 

Film s pochmurnou atmosférou, pomalejším tempem a pěkně zahranými hlavními rolemi. Nenudí, ale také nepřekvapí žádným zvratem 50% :)

plakát

Kingpin (1996) 

Hodně ujetá komedie, která mě vždy rozesměje. Má spoustu vtípků a směšných scén. 90% :)

plakát

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016) 

Jak už je u Final Fantasy animáků zvykem, tak jsme dostali opět naprosto parádní animaci, pěkný příběh a dokonce i zajímavé postavy.Filmek má nabušený začátek i konec a prostředek je spíše upovídaný, ale to mi nevadilo. Jsem spíše odpůrce FF15, ale zde mi to nevadilo, protože zde nejsou ty přibuznělý trapáci jako ve hře. Film jsem si užil a dávám 80% :)