Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 349)

plakát

Na maděru (2023) (seriál) 

Je to sice strašně prosté, ale vše do sebe perfektně zapadalo. Nahotou se nešetří a "víno - ženy - zpěv" tu náramně sedne. Po shlédnutí obliterated v něm nacházím přesně to, co mi v jiných žánrovkách chybělo. Bavil jsem se.

plakát

Noční agent (2023) (seriál) 

Všechno již dávno viděné, ale s neokoukanými tvářemi v novém hábitu. Přiměřené, netrapné leč americké. Kupodivu se i tak na druhou sérii poměrně těším.

plakát

Ostrov (2023) 

Ještě teď mám výčitky svědomí, že jsem tomu dal šanci. Havlík je vykradač a ještě k tomu trapák. Tohle se fakt nepovedlo. Sorry všem romantikům a botanikům, kteří se kochali přírodou.

plakát

Pravidla zločinu (2023) (seriál) 

Neokoukaná exotika, neokoukané tváře. Vše skvěle funguje a šlape. Bavil jsem se.

plakát

Silent Night (2023) 

Škoda toho zbytečně přestřeleného a kýčovitého finále. Tahle "no talking" věcička mě celkem bavila a akční scény jsou čitelné a svižně sestříhané. Nebylo to tak zlé

plakát

The Covenant (2023) 

Konečně Ritchie, který mě po delší době bavil. Gyllenhaal sice není člověk na svém místě, ale dá se přes to přenést. Po neoblíbeném rozhněvaném muži a sherlockovi je to zase jednou poctivé a syrové řemeslo. Skvělá hudba a kamera. Bavil jsem se.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Vyškolen videoherní průpravou dost zklamán. Po úvodu, po kterém čekáte úžasnou postapo jízdu, přijdou díly, které by klasik Jára C. označil nuda nuda šeď šeď. Mutantama se šetří tak, že po několikátém dílu už zapomenete jak vůbec vypadali a nudné flashbacky vás nutí použít rychloposuv. Škoda, očekávání bylo velké a o to větší zklamání.

plakát

The Walking Dead: Daryl Dixon (2023) (seriál) 

Jako velký fanoušek originálního TWD tohle byla prostě povinnost. Obzvlášť s jednou nejoblíbenějších postav. Násilím se tady nešetří a filmově je to zpracované na výbornou. Přítomnost francouzštiny mě spíš iritovala, ale celek dává určitou nadějí a  možná příslib na další zajímavé lokace. Jsem zvědav, s čím přijde další série.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Druhý díl Smrtonosné extrakce je prostě lepší. Má sice také pitomý scénář, debilní dialogy, špatně napsané i zahrané postavy - tady se nic nezměnilo. Jenže ty dvě akční pasáže jsou tak pěkně sesynchronizované, nadupané adrenalinem i testosteronem, že musím hodnotit výš, než bych měl. Má se to podobně, jako třeba se Zátahem, nebo Wickem - realita dostává tvrdou nakládačku, přitom divák vypíná mozek a spokojeně přede.

plakát

Zabiják (2023) 

Celkově to působí nedotaženě. Fincher chtěl říct mnoho věcí, ale nezadařilo se zodpovědět ani jednu otázku. Akční stránka spíš není a několikrát ohraný příběh ani Fassbender nezachrání. Nic, co bych doporučil dál.