Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (1 131)

plakát

Velitel - Velitel (1981) (epizoda) 

Poslední díl se povedl, škoda, že už je konec. Akční scéna v závěru byla velmi dobrá.

plakát

Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) 

Zatím nejlepší díl! Ta mrtvá babička je sice hodně přes čáru, ale jinak dobrá jízda, vlastně takové soft porno s romantickým zakončením.

plakát

Velitel - Velký den (1981) (epizoda) 

Zatím nejlepší díl, jednak díky spartakiádě, jednak díky šťastnému rozvoji mileneckých vztahů dvou hlavních postav. Ke spartakiádám chci dodat, že jsem je jako ročník 1983 nezažil, ale když je vidím třeba v tomto seriálu, tak je to vskutku úchvatná podívaná. Ani se nechce věřit, že to někdo dokázal takto nacvičit, to musela být fůra práce. Sám jsem nacvičoval několik show-programů dechovky, to samozřejmě není tak fyzicky náročné, ale zase k tomu hrajete zpaměti. Jinak Kornová a Pichlíková jsou pěkné baby, zato Gepertová je hrozná svině. P. S. Proč mám jenom takový pocit, že uživatelé Ozzy a Svata na Hrad volili komunistického rozvědčíka Pávka?

plakát

Velký Caruso (1951) 

Paráda, už dlouho jsem žádný film tak nehltal od první do poslední minuty. Pár poznámek - Caruso nezemřel v New Yorku na jevišti, ale v Neapoli. Byl silný kuřák, což zřejmě v kombinaci s kariérou operního zpěváka zavinilo jeho předčasnou smrt. Často zpíval s Emou Destinnovou, škoda, že tato česká hvězda nebyla ve filmu vůbec zmíněna. A také prý zažil několik skandálů - jednou měl štípat ženy do zadku v ZOO v pavilónu opic, ale tvrdil, že to nebyl on, ale opice...

plakát

Prci, prci, prcičky: Na táboře (2005) 

Není to špatný díl, jen bych ubral nechutností a přidal nějaké odhalené poprsí. Sám jsem hrával v dechovce, takže téma dechového orchestru je mi celkem blízké; musím přiznat, že tuten Stifler je pro mě stravitelnější než jeho starší bratr.

plakát

Velitel - První kroky (1981) (epizoda) 

Pomalejší rozjezd, ale pak je to celkem v pohodě, a ten závěrečný požár na poli je hodně dobrej. Určitě skouknu i další díly.

plakát

Velitel - Začátek cesty (1981) (epizoda) 

První díl je celkem průměrný, ale není to špatné, a jako protiváha současným sračkám a lezení západu do zadku je to celkem vítané zpestření.

plakát

C. a k. polní maršálek (1930) 

Ano, Vlasta natočil ještě lepší veselohry, ale právě tato je pramáti všech ostatních. Není tak vypilovaná jako některé pozdější, ale začátek zvukové kariéry krále komiků to byl parádní.

plakát

Plechová kavalerie - Svah (1979) (epizoda) 

Další povedený díl. Musím uznat, že Víťa Kubánek se se svojí úlohou v tomto seriálu vypořádal dobře. Dokázal se i přes svoji vrozenou stydlivost ozvat, když to bylo zapotřebí. Kdybych já byl ředitelem, tak bych sice vybral pro tuto funkci určitě někoho staršího a ostřílenějšího, ale nakonec to nebyl zase až tak špatný tah. Proto mě moc mrzí, když v tomto díle má dojít ke Kubánkovu odvolání. Je to divné, ale tak trochu mi bylo líto i arcilotra Straky. Jak chudák v závěru sedí v tom opuštěném kombajnu... Tento seriál se velice povedl a je škoda, že není moc známý.

plakát

Skalní v ofsajde (1960) 

Taková milá ptákovina, jako fotbalový fanoušek rád přidám jednu hvězdičku.