Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Jen při pomyšlení na tento seriál se většině, především mužské části populace ježí chlupy po celém těle. Přiznejme si, že někteří by se raději nechali dobrovolně sterilizovat, než jej se svou drahou polovičkou sledovat. My se ale bez nich tu půlhodinku obejdem. Ponoříme se do svého světa, plného babských starostí s muži, oblíbené módy, vtipných kamarádek a sexu. Já osobně mám ráda humor více tvrdšího kalibru a rozhodně nejsem žádná křehká květinka. Pořád jsem však žena a tak nějak mám naprogramováno, aby se mi tyto věci líbily:) Proto si radosti a starosti hlavní hrdinky Carrie a jejich kamarádek ráda čas od času zreprízuju.

Spartakus

Spartakus (2010)

To musíte milovat. Chytlavý děj plný intrik a brutálních soubojů gladiátorů, plných krve či údů letících po aréně. Jó, medik byl v té době na roztrhání. Samozřejmě nemůžu opomenout velké množství erotických scén, až se nejednomu zvýší sexuální apetit. A pokud si myslíte, že vaše nadávky jsou originální, budete vyvedeni z omylu. No, ale abych nalákala i dámy. Tolik polonahých svaly vyrýsovaných těl, jste neviděli ani v těch nejnemravnějších snech. Takže, u jupiterova ptáka, na co ještě čekáte?

Malá Velká Británie

Malá Velká Británie (2003)

Toto je právě jedna z těch stupidit, kterou si zamilujete nebo ne. Bohužel ne všichni mají tu náturu, přežít alespoň první díl. To mi mimochodem potvrdil i jeden můj známý. Pokud jste homofob či homosexuální homofob, imbecil, transka, čistokrevný gay či lesba, rasista nebo tlusťoch, asi to nebude to pravé pro vás. Ale! Proč bychom se někdy sami sobě nebo druhým jinak divným nezasmáli? Vše je tu dovoleno, bráno s velkou dávkou humoru i nadsázky. Rozhodně však něco jiného, než na co jsme u Britů zvyklí. Věřte, že pokud tomu propadnete, opakování oblíbených hlášek vás nemine.

Falling Skies

Falling Skies (2011)

Miniseriál, který je pro fanoušky sci-fi téměř nezbytný. První díl mě zaujal postapokalyptickou vizí a přeživšími lidmi, bojujícími o právo žít. Jak jen to jde, snaží se čelit atakům mimozemšťanů a shánět zásoby potravin či vhodnou munici. S dalšími díly trochu kvalita upadla a seriál se tak stal průměrným. To vše díky tomu, že je zde více mluvení než samotné akce, což je pro takový žánr docela škoda.Závěr seriálu jsem však čekala napínavější, než skutečně byl. Konec zůstal otevřený… Hodnoceno *** po první sérii... 21.7.13 po zhlédnutí druhé série zvedám hodnocení na **** A důvod? Více akce, více mimozemšťanů a vůbec celkově to má větší koule. Tak to má být!