Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (141)

plakát

Paskvil (1997) (pořad) 

Poměrně zásadní pořad pro jednu generaci. Když to porovnám s podprůměrným Music-blockem září paskvil jako hvězda na nebi hudební publicistiky.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Až s dalšími a dalšími vysíláními tohoto opusu si uvědomuji jak ho mám rád a hlavní myšlenku v tomto seriálu obsaženou a to že: "Válka je vůl"...

plakát

Zloději kol (1948) 

Zásadní film. Realita Italie konce čtyřicátých let. Bezvýchodnost situace. Vittorio zde dává základní kameny k italskému neorealismu. Tohle je život.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Tak dobré to bylo. Ale prozatím šestý nejlepší film v dějinách kinematografie, to asi ne. 80%...

plakát

Ceny Thálie 2011 (2012) (pořad) 

Ano hodnotím již v polovině pořadu ale nelze nesrovnat s Českým lvem, kterého jsem protrpěl a já jistě nechci trpět v sobotu večer u televize. U Thalií odpočívám, rok co rok, budu si to pamatovat.

plakát

Křeček v noční košili (1987) (seriál) 

...tohle je ale kult, navíc zajímavá myšlenka cestování časem ve spánku, být to trochu temnější máme československý sci-fi seriál pro děti .))) Takhle je to další komediální představení zlaté generace českých herců.

plakát

Popelka (1969) (TV film) 

Tahle Popelka skoro zapadla ale mě bavila více se drží původní pohádkové předlohy, mám ji spojenou z dětstvím ale dnes už dávají jen tu normalizační velko-šou, která není špatná ale tuhle mám prostě radši.

plakát

Sny o bizonech (2005) (TV film) 

Přidávám jednu hvězdu za kmen Navajo. Pro děti takový průměr, kam se to hrabe na naší produkci před rokem dejme tomu 1995...

plakát

Star Trek: Film (1979) 

Super zážitek. První z řady filmů podle kultovního seriálu Star Trek. Trochu preciznější než v TV, setkáme se se známými postavami ale hlavně je to sci-fi žánr ve své nejčistší formě (uměrně k roku vzniku 1979). Inspirace hvězdnými válkami ale pro mě mnohem temnější atmosféra, nádherné záběry a industriální (!) zvuky, děj nemá hluchá místa (proč zatím tak nízké hodnocení?). Opravdu mě to potěšilo, ano přiznávám jsem fanoušek hvězdné federace. Námět, děj i zápletka u mě fungovala a navíc funguje logický konec. Už se těším na pokračování, které je hodnoceno trochu lépe. Žíjte dlouho a blaze 5*