Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Extraktoři (2023) (seriál) 

Štáfek svým výkonem příjemně překvapil. Révai velmi dobrý.  A ano, P. Gajd. bohužel nejslabší. Bavily mě tam celkem dost i vedlejší role jako ředitel Štrébl, kterému bych dala více prostoru nebo J. Schneiderová, která na svůj věk vypadá zatraceně skvěle. Mělo to spád a hodně dobrou výpravu. Na naše poměry výbornej propracovanej seriál.

plakát

Tajná invaze (2023) (seriál) 

Konečně jeden z koukatelných seriálů od Marvelu. Trochu snesitelný byl ještě Hawkeye, ale zbytek nestál fakt za nic. Tohle je konečně trochu rozumné dílko. Nehraje si na žádnou něžnost, nehraje si na to, že všechno vyřeší superhrdinové, což je vcelku příjemná změna. Krom toho odkrývá Furyho v rovině, ve které jsme ho doposud neviděli - potýká se s vlastním stárnutím a smrtelností. Emilia Clarke je sice hezká, ale zářný výkon zrovna nepředvádí. Zato Olivia Colman mě příjemně překvapila, oproti Koruně má zajímavý šmrnc. Mě prostě bavila. Suma sumárum - jasně, mohlo to být propracovanější, ale v zásadě - nejsem zklamaná, spíš mile překvapená.

plakát

Snivokraj (2022) 

Mám z toho upřímně smíšené pocity. Byla to vykrádačka všeho možného. Ať už Alenky v říši divů,  Inception a nebo Imaginária Dr. Parnasse. Od každého trochu. Člověk už od začátku v podstatě ví, jak to bude pokračovat a jak to skončí. Semtam úsměvný džouk. Jasonovi ta role podle mě moc nesedla a ačkoli se mi líbil vždycky ve všem,  tak tady mu to prostě nevěřím.

plakát

Láska ve vile (2022) 

Jedna hvězdička je za Itálii. Všechno ostatní je špatně. Jsou tam logické nesmysly a bohužel je to i značně předvídatelné a trapné.

plakát

Princezna D. (2021) 

Kristen je překvapivě skvělá. Ale to je tak všechno. Hudba byla celou dobu až nepříjemně rušivá. A nemyslím si, že Diana taková opravdu byla. Dost mě mrzí,  jak ji vykreslili. Je až znepokojivě depresivní.

plakát

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022) 

Mám opravdu ráda HP svět, jsem fanoušek. Ale při nejlepší vůli víc než 3 hvězdy tomu nedám. Nazvala bych to mistrovsky natočený brak.  Mads mi nevadil, dokonce si myslím, že se tam hodí víc než Depp. Přesto dojem je víc dvě hodiny ničeho kvůli jediné scéně na konci. Překvapivě dobrá byla hudba.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Očekávala jsem to horší. Herecké výkony sice byly spíše průměrné, ale zajímavá mi přišla myšlenka a nakonec i zpracování. Ale úrovně předchozích dílů to nedosahuje.

plakát

Hotel Transylvánie: Transformánie (2022) 

Naprosté zklamání. Dokoukali jsme to jen proto, že to chtěly děti. Já jsem si už po pár minutách říkala: "bože, to je ale pítchovina". Humor prakticky žádný nebo hodně retardovaný. Scény trapné. Naprosto to ztratilo úroveň. Doufám, že na to brzy zapomenu.

plakát

Pod toskánským sluncem (2003) 

Nádherný laskavý film plný naděje a úsměvnosti. Americká spisovatelka se na začátku filmu rozvede a její kamarádky jí věnují výlet do Toskánska s partou gayů a lesbiček. To nevymyslíte. A i když už jsem ten film viděla 5x, nikdy mě nepřestane udivovat, jak jemně a nenásilně plyne. Tuhle se dojmete, tuhle zasmějete a v některých chvílích se i hluboce zamyslíte. Je to nádherná podívaná a můžu vám zaručit, že rozhodně nevíte, jak to skončí.

plakát

Podfukářky (2019) 

Prvních 20 minut vypadalo slibně, ale potom to nějak přestalo dávat smysl. Díváte se na to a říkáte si: "a proč se teda na začátku proboha vyspala s tím hnusným dědkem v letadle, když to nakonec k žádnému spojenectví nevedlo a o náramku už celý film nebyla řeč?" A podobných wtf momentů tam je celá řada. Pro mě velké zklamání.