Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (533)

plakát

Batman (2022) 

Nevím no. Dvě hodiny čekám, až to začne být zajímavý a když to konečně začne být zajímavý, tak jsem tak utahanej z těch dvou hodin, že je mi všechno a všichni u zádele. Jako zbytečně dlouhý retro bez emocí dobrý, ale to je tak asi všechno. Možná kdyby to zkrátili. Vystřihnout hodinu s Tučňákem; Ten tam byl vlastně jen proto, aby Batman protáhnul svoje batžihadlo, oživil umírající atmosféru akční scénou a nakonec dokázal, že zas tak dobrý detektiv asi nebude. Njn, já být miliardář, tak se jazyky taky neučím. Jinak tam byl Tučňák úplně zbytečný. Ani jako kriminálka, ani jako Batman mi to teda moc nefungovalo. Srovnání se Se7en? Tak to ani náhodou!

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Asi jsem se přesladil recenzema, ale na to, jak moc jsem se těšil, tak teda žádná sláva. To mě teda dvojka bavila víc. Spider-man v mých očích sólovku prostě neutáhne a to ani když se roztrojí. Ale jo no, mohl bych tady stříkat superlativy, protože se tu potkali postavy z ostatních spider filmů, ale to by z nich nesměli udělat totální rádoby vtipný blbečky (s výjimkou goblina, kterému měli dát mnohem větší prostor, Dafoe je génius).

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

První hodinka dobrá, když odmyslím Morphea 2.0, lépe řečeno co udělali z Morphea 1.0. Asi potřebovali (ne)tradičního film jokera. Meta super, kostky vrženy, otázky položeny. Proč ty špatné recenze? A pak přijdou odpovědi... Jako fakt? Jen takhle? To je jako všechno? Tak snad alespoň nějakou pořádnou bitku a WTF na konci! TO JE JAKO VŠECHNO?! Jsem rád že jsem to viděl a jsem rád, že mě to nestálo 160,- za lupen. A prozradí mi někdo, proč tam Morpheus a Smith dostali tolik prostoru? Nějak mi ušel jejich význam. Jedině snad že by šlo o fun servis?

plakát

Halloween zabíjí (2021) 

Jednička 2018 nebyla špatná. Doufal jsem, že toto tedy bude podhodnocený film. A on je přitom nadhodnocený! Měli říct mě, jestli to nechci napsat. Práce na víkend a za poloviční honorář! Taky umím psát sračky!

plakát

Gump - pes, který naučil lidi žít (2021) 

Snaha o emerický doják s otravnou hudbou a Krajčem v balerínách. Podle slabé knížky nemůže vzniknout silný film. Brabcově práci není co vytknout, ale na plnohodnotný film u kterého si máte vyplakat oči a brát útulky útokem to nestačí. Hallstrom to není.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

James Wan si odskočil odpočinout od miliardových blockbasterů. Jak to dopadlo? Prvnímu Conjuringu to nesahá ani po palec na noze. Většina filmu utahaná s tu a tam pár gore scénkama. Poslední zhruba půlhodina, kdy dojde na odtajnění celého uzle, absolutní pecka a právoplatný triumf zakončený krásným masomlejnkem. Počkat na něj se určitě vyplatí, i když z průměrové propasti to film nevytáhne. Příště ať si odpočine u duchařin, ty mu jdou mnohem lépe.

plakát

Pouze zvěř (2019) 

Překvapení. Pomalu plynoucí drama, které by se těžko dalo nazvat thrillerem, jehož hlavním hybatelem je láska, kterou se snažíme najít, doufáme v ní a mockrát nám nakonec unikne o jednu náhodu. Propletení jednotlivých osudů do finálního celku pak funguje jako skvělý katalyzátor věcí minulých. Baví mě přemýšlet, jak by to asi pokračovalo, kdyby nepřišli závěrečné titulky. Není viníků ani obětí, jen uvěřitelných nešťastných lidí hledajících to své štěstí. V tomto případě však na rozbité rozbité cestě.

plakát

K jezeru (2019) (seriál) 

Pátou * hvězdu nedám, protože mě ten konec neuvěřitelně nasral. A že by si ji seriál zasloužil.

plakát

Do morku kosti (2010) 

Jako film celkem nuda, i když scéna s rukama ke konci filmu nebyla vůbec špatná. Hlavní devizou filmu však zůstávají kulisy. Emerický venkov, na jaký nejsme zvyklý ze standartních filmů, které na nás celé dny chrlí, jak je Emerika země zaslíbená, plná hojnosti a bohatství, krásných lidí a netušených možností. Kdo však vidí dál než na obrazovku svojí televize, musí vědět, že jde jen o pozlátko velice těžce dosažitelného a vrtkavého snu. Emerika je přesně takováhle. Jako v tomhle filmu. Špinavá a bez budoucnosti. Jedinou budoucností těchto maloměst a (nebojím se použít výraz) ghett je armáda - což taky o něčem svědčí. No a to je jediné plus. Takže jestli vás nezajímá špína a bordel na verandách obyčejného emerického života, ani se na to nedívejte. Víc to nemá. Jo, ještě ty ruce, na ty vždycky zapomenu. Lepší průměr.