Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (433)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Možná to nebude takovej průser, jak to tady všichni vcelku trefně popisují. Film je vcelku svižná záležitost, alespoň mě docela bavil a rozhodně nenudil. Je tam pár vymazlenejch scének, který se vyplatí vidět jak po vizuální, tak akční stránce. To, že je Benjamin Walker pan (ne)herec, jak se zde dočítám, mi je úplně jedno, protože se jedná o akční film a tohle nemá cenu ani trochu řešit. To, že je film naprostá kravina, se můžete vy, kteří to tvrdíte, dozvědět už z názvu, takže se na to dál už nemá cenu přece dívat. Jedna věc je ale fakt, a to je to, že je to ulítlý a ten kdo to vymyslel byl možná trochu blázen. Ale nejde náhodou o fantasy (!) film?

plakát

Agenti dementi (2003) 

Je to úplná hovadina a šílenost, ale některý scénky jsou docela originální a vtipný, no a ještě efekty jsou hodně slušný. Jinak myslim, že nemá cenu to dál rozebírat.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Kultovní seriál!

plakát

Akta X - Film (1998) 

V podstatě o mnohem delší díl původního seriálu, se vším, co k němu patří. Pro fanouška daného kultu, nebo prostě jen pro běžného diváka, který má rád sci-fi a tajemno je to jasná volba.

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Snaha o znovuzrození kultovních Akta-X, která dala po letech dohromady výbornou ústřední dvojici, ale s atmosférou a výbornými náměty už to tak valné nebylo. Přesto pro fanouška povinnost.

plakát

Alfa (2018) 

Začíná mi vadit, když tvůrci dají na úvod filmu několikaminutový spoiler (obvykle té nejlepší scény z filmu), po kterém následuje věta "O TÝDEN DŘÍVE" a veškeré napětí je rázem to tam. Zrovna tady to bylo naprosto zbytečné. Film je hodně přehnaným survivalem zejména pro mladší publikum, které v tom nebude hledat logiku z hlediska přírodních živlů nebo fyzických možností. Označení Revenant pro děti to vystihuje asi nejlépe. Nicméně se jedná o pěknou audiovizuální podívanou s krásnými záběry (i když často s dějem nesouvisejí). "Postava" vlka táhne v podstatě polovinu filmu a na dobrodružství obou protagonistů se dobře kouká. A i když je to naprosto předvídatelná pohádka, svůj účel plní, a to je hlavní.

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Nevyhledávám moc francouzskou tvorbu, ale když už něco takovýho náhodou objevim, tak musim uznat, že to většinou stojí za to. Hodně milý překvapení s nádhernou Audrey v hlavní roli. Film působí i po těch x letech stále hodně moderně a vsadím se, že ještě hodně dlouho bude. Je to jeden z filmů, který dokážou pohladit po duši. Výborně jsem se bavil.

plakát

Americký gangster (2007) 

Výborný drama podle skutečný události s tím správným obsazením a tou správnou režií, co víc si přát.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Má to u mě plus za díl, kterej jsem náhodou viděl a účinkovali tam Jackass.

plakát

Anthropoid (2016) 

Možná jediný koprodukční snímek svého druhu, který kompletně v angličtině vypráví takto strhujícím způsobem ryze českou zásadní historickou událost. To celé za obsazení áčkových zahraničních i českých herců. Napětí, akce, emoce a špičkové herecké výkony. Ačkoli osud skupiny zná snad každý, nikoho film rozhodně chladným nenechá.