Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Biografie (6)

Matt Berry (herec / scenárista / skladatel)

18.11.2011

Matt Berry se narodil 2. Dubna 1974 v Bromhamu v Anglie. Jeho rodiče jsou Pauline a Charles Berryovi. Má starší sestru Johannu. Vystudoval Nottingham Trent University. V současnosti se věnuje herectví, hudbě a psaní.Svou kariéru začal v televizním magazínu o výpočetní technice – GAME OVER. Zde ovšem nepůsobil jako moderátor,… (více)

Pete Townshend (herec / skladatel)

28.08.2011

Pete Townshend se proslavil jako kytarista a skladatel The Who. Jeho píseň My Generation je podle magazínu Rolling Stones 11 nejlepší rocková píseň všech dob. V žebříčku stejného časopisu se umístil na 50 místě nejlepších kytaristů. Jeho další velké písně jsou Baba O’Riley, Wont Get Fooled again, Who are you, Behind blue eyes,… (více)

Christina Hendricks (herečka / producentka)

27.08.2011

Christina Hendricks je americká herečka, narodila se ve městě Knoxville, Tennessee. Není od přírody zrzavá, vlasy si začala barvit v deseti letech. Zhruba ve stejném věku získala první herecké zkušenosti a to v dětském muzikálu.Opravdovou hereckou kariéru zahájila v roce 1999. Začala se objevovat v seriálech a televizních… (více)

Brian J. Smith (herec / režisér)

27.08.2011

Brian Jacob Smith se narodil 12. října 1981 v Dallasu, Texas. Herecké dovednosti získával v dramatické škole Juilliard School v New Yorku. Hrál v několika nezávislých filmech jako HATE CRIME, THE WAR BOYS a RED HOOK. Objevil se v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK a HERCULE POIROT: VRAŽDA V ORIENT-EXPRESU.Jeho největší role přišla se… (více)

Beth Riesgraf (herečka / režisérka / scenáristka)

24.08.2011

Beth Riesgraf se narodila 28. Srpna 1978 v Belle Plaine, Minnesota. Je nejmladší ze šesti sourozenců. Vystudovala Cimarron-Memorial High School v Las Vegas. Byla žákovskou předsedkyní a členkou fotografického klubu, školu dokončila s vyznamenáním. Byla zasnoubena s Jasonem Lee se kterým má syna jménem Pilot Inspektor Riesgraf… (více)

Gina Bellman (herečka)

23.08.2011

Gina Bellman se narodila na Novém Zélandu, ale od 11 let žije ve Velké Británii. V současné době je vdaná a má dceru Romy.Poprvé se objevila v episodní roli seriálu INTO THE LABYRINTH a poté ve dvou epizodách GRANGE HILL. Její větší role přišly se seriály BLACKEYES a PÁROVÁNÍ. Také si zahrála ve filmu KRÁL DAVID s Richardem… (více)

Reklama