foto

Brian J. Smith

  • nar. 12.10.1981 (37 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brian Jacob Smith se narodil 12. října 1981 v Dallasu, Texas. Herecké dovednosti získával v dramatické škole Juilliard School v New Yorku. Hrál v několika nezávislých filmech jako HATE CRIME, THE WAR BOYS a RED HOOK. Objevil se v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK a HERCULE POIROT: VRAŽDA V ORIENT-EXPRESU.

Jeho největší role přišla se seriálem STARGATE UNIVERSE. Kde ve dvou řadách jeho vysílání ztvárnil jednu z hlavních postav – Poručíka jménem Matthew Scott.

Dekovnik

Herecká filmografie

Filmy

2018 22 Chaser
2012 Kóma (TV film)
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2009 Red Hook
War Boys, The
2005 Zločin z nenávisti

TV seriály

2019 World On Fire (TV seriál)
2018 Sense8 (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2017 Sense8 (TV seriál)
You Want a War? (S02E11)
If All the World's a Stage, Identity Is Nothing But a Costume (S02E10)
What Family Actually Means (S02E09)
další epizody (10)
2016 Sense8 (TV seriál)
Happy F*cking New Year (S02E01)
2015 Quantico (TV seriál)
Run (S01E01)
Sense8 (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
What Is Human? (S01E10)
další epizody (12)
2013 Defiance (TV seriál)
I Just Wasn't Made for These Times (S01E08)
Vzpomínky (TV seriál)
Past Tense (S02E05)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Devil's Breath (S03E21)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Shadow Box (S02E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Art of War (S04E06)
Skladiště 13 (TV seriál)
Pozůstalost (S04E03)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
Blokáda (S02E19)
Epilog (S02E18)
další epizody (10)
Super drbna (TV seriál)
S chlapci v limuzínách (S05E10)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
Krása odhalených zdrojů (S05E08)
další epizody (6)
2010 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Návštěva (S02E09)
Pomsta (S02E08)
další epizody (20)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Spravedlnost (S01E10)
Život (S01E09)
Čas (S01E08)
další epizody (10)
SGU Stargate Universe Kino (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace