Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Viděl jsem snad každý díl. Jen škoda že seriál už dávno skončil. Miluju scénu, kdy přátelé v poslední epizodě tahají z kapes náhradní klíče. Nad zlato bych ocenil dlouho avizovaný filmový návrat.

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Po druhé sérii jsem naprosto nadšen. Tento seriál nehíří akcí ani vtipem, ale vtáhne vás do děje a nepustí. Navíc zde není jednoduché schéma příběhu, vše se krásně a logicky propléta a i zdánlivá maličkost se může a nemusí pozděj ukázat jako podstatná. Postavy jsou zajimávé, každá postupně odhaluje svou povahu a nadchlo mne, že tady nenajdete žádného "čistého" klaďase, nebo záporáka. Cliffhanger z první do druhé série byl silný, ale to co přišlo po závěrečné epizodě druhé serie, to by nečekal snad nikdo. Kdo hledá inteligentní, poutavý a dynamický seriál - nesáhne vedle. PS: českému dabingu se vyhněte obloukem. Fuj!

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Zřejmě nejlepší válečný seriál. Skvělé obsazení, efekty a autentičnost je uchvacující. Nejdražší seriál v přepočtu nákladů na epizodu se prostě vyplatil. A když za projektem stojí Spielberg a Hanx tak není nad čím váhat.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Sleduji tento klenot televizní zábavy už od malička, viděl jsem všechny dile nejmíň 2x a stále mě to nepřestalo bavit. V tom je hold kouzlo Simpsonů - najde si v nich něco pro sebe skoro každý.