Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (634)

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Občas jsem se zasmál. Přesněji řečeno třikrát. Naprosto zbytečný film. " Klasická" česká nahořklá komedie, která má ambici upadnout co nejdříve v zapomnění. Za kozy co nemáme pane, dávám jednu Čtvrtníčkovou hvězdičku.

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

Ach jo, proč jsem do toho kina lezl? Po prvním dílu, který byl vydařený a dá se říct, že mě bavil a nalákal na pokračování, přišla slabší dvojka na kterou se nechalo ještě bez zdravotní újmy koukat. Vražedná léčba je skutečně vražedná pro dospělé rozumně uvažující diváky. To co se odehrává na plátně je systematické plácání lejna přes lejno. Prakticky u všech scének víte jak skončí, celé to působí komicky. Čekal jsem pohádku pro děti, dostal jsem pohádku pro 5 leté retardy....

plakát

Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 

Moderní kabátek je první velké plus, akční scénky rovněž. Postelova vsuvka se povedla, cítil jsem jak tvrdne péro i u gauče. Celkově to celkem hezky uteče, akorát je to tak nějak až moc uměle zamotané a nastavovane, ale nebudu hnedopich. Celkově povedená taškařice, kde Theron možná nastavila dost vysokou laťku pro příští ženské agentky v hlavní roli. Ehhm, byla dokonalá.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Velmi dobře zahrané a bravurně natočené. Vše ostatní se topí v moři průměrnosti. Příběh mě prostě správně nechytnul, vyšetřování samotného mistra též ne. Do kina bych znova na tento film nešel a nejsem si jistý zda někdy v budoucnu nastane nálada na další projekci...

plakát

Wind River (2017) 

Poctivé, silné a pevné. Dlouho jsem neviděl snímek co se dokáže takhle hluboko dostat divakovi pod kůži. Na konci jsem měl příjemně ztuhlý obličej a pocit, že jsem viděl film, na který se po čase velice rád podívám znova. Plná palba hvězd.

plakát

Případ Nile Hilton (2017) 

Začarované kruhy nejsou jen v obilí a českém fotbalovém prostředí, i v Egyptě jsou plny kapříků a zatuchliny. První film co jsem na letošním filmovém festivalu viděl a návštěvy jsem nelitoval. Mírně depresivní výprava do nitra egyptského bahna byla dobře natočená, slušně zahraná a hlavně dobře zkoncila...

plakát

Hounds of Love (2016) 

Druhý film na festivalu v KV co jsem letos navštívil. Z kina jsem odcházel náramně spokojený, dostal jsem přesně takový zákusek na dobrou noc, jakou jsem si od protinožců přál... krásně odporná dvojka únosců, pár scének u kterých obryleni milovníci stojaté kamery upouštěli kino sál. Laskomina!

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Zůstal jsem tak na půl cesty a jsem rád, že moje cesta nevedla do kina. Možná jsem jen retard, nebo jsem neměl zapnutý mozek, ale podle mě to mělo děr jak nůše. Akční stránka, vizuál a hudba v pořádku. Jako celek to na mě nefungovalo, možná přístě.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Včerejší návštěvy kina nelituji. Kong stál za každou korunu předraženého vstupného a pravidelné dávky reklam co před začátkem filmu působí dávicím efektem...Skvělá akční podívaná se vším všudy co k modernímu filmu patří. Bavil jsem se celou stopáž. Tři momenty naprosto epické: první nálet, pavouk a finální bitka. 5 hvězd s mohutným plácáním do hrudi.

plakát

Underworld: Krvavé války (2016) 

Díky zdejším komentářům jsem opravdu nic závratného nečekal. Spíš jsem čekal něco po čem bych si strčil prsty do krku. A ono se na to nechalo úplně v klidu koukat. Samozřejmě to má spoustu slabin a much jak čelo 6 letého somálce, ale vem to lykan. Pro mě snesitelná pohádka pro široké polodementí obecenstvo jak vystřižená.