Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (51)

plakát

Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) (TV film) 

Obvykle nemám potřebu přidávat komentář k filmu, který jsem viděla už jako dítě, ale pokud se k němu vrátím, a dokonce několikrát...., tak prostě musím. :-) tenhle film absolutně miluju! a věřím, že každý kdo ho uvidí, jej bude milovat také. Snad všechno mi na něm příjde perfektní, včetně druhého dílu. :-) pokud jste nikdy neviděli ( čemuž nevěřím) tak doporučuju. :-)

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Petru Hřebíčkovou jsem vídávala ve zlínském divadle, a protože je to krajanka, tak jí fandím :-D. takže to je hned hvězda navíc k celkovému hodnocení ;-) Jinak na to, že je to český film, tak je to hodně kvalitní záležitost. Ondřej Vetchý hrát prostě umí, o tom žádná... A musím říct, že je to jednoduchoučké, hezké, milé, úsměvné, ... prostě mě se to líbilo. Je to velice lehká příjemná podívaná na nudné nedělní večery, nebo jen tak oodechovka během jakéhokoliv večera. Za mě určitě doporučuju!

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

První série byla taková lehce nadprůměrná. V podstatě nevím co se přesně stalo ale od cca poloviny druhé serie to začala být pecka jako blázen. čekala jsem, že to bude upadat, ale je to pořád lepší a lepší. teď jsem v páté sérii a rozhodně to hodlám dokoukat až do konce. efekty jsou velmi hezké,charaktery postav jsou vyšperkované, do Castiela jsem zamilovaná, má to vtip a takový šarm, že mi ani nevadí ta amerika co z toho sálá (viz dlouhé významné pohledy, brokovnice co vypadají jako hračky a fast food) takže pokud hledáte seriál na dlouhou trať, tak z chutí do toho.

plakát

Joker (2019) 

Totální psycho. Byla jsem na tom v kině - doporučuju vidět. rozhodně to není veselý film... spíš z něj přímo tryská deprese. Určitě Vás to donutí se zamyslet nad životem a nad tím jaké máte štěstí, že žijete tak jak žijete. Získáte na jokera jiný pohled. takový...pozitivní? ne ne ne... chápající? těžko říct... protože si říkáte... tož to by muselo zákonitě hrábnout každému.

plakát

The DUFF (2015) 

Moc moc moc hezké. potřebovala jsem nějakou předvídatelnou romanťárnu na odreagování a přesně toho se mi dostalo. Parádní! moje náctiletá praštěná holka uvnitř mě byla štěstím bez sebe! :-D :-D Herci super, příběh naprosto v pohodě... kafe a sušenky v tomu a bylo mi moc fajn.

plakát

Baby Driver (2017) 

Mě se to líbilo. Takové pohodové, a hlavní hrdina tu působí velice ale velice.... dobře. Mám do něj díky tomuto filmu trochu celebrity crush. Není jediný, ale to nebudeme rozebírat. Film byl fakt pěkný,a líbí se mi filmy, kde hrdina opravdu něco umí... ať už je to řídit, nebo má superschopnosti, nebo je superchytrý.... takže tohle je něco pro mě. ;) Herci dost dobře ladili, tak nějak to prostě fungovalo i s hudbou k tomu... :-) :-) a procházka v rytmu hudby byla epesní!

plakát

Wind River (2017) 

Detektivka je to dost pěkná. Chvílema jsem si ale říkala, že se to docela táhne. Protože... Podezřelí : 2. Prověřím prvního: bum není to on. Prověřím druhého a bum bum bum bum bum konec filmu. strašně rychlý a akční konec po předchozí hodině klidného tempa.. v podstatě si ani nepamatuju co se tam všechno tak dlouho řešilo :-D Celé by to mohlo mít cca 45 minut jako díl seriálu by to bylo myslím adekvátnější. Nicméně! krásná příroda, jednochudý,surový ale vcelku propracovaný scénář. V tom přívalu nekvalitních detektivek co se na nás hrne ze všech stran je to určitě dobrá volba, pokud jste krimi fanda.:-) :-)

plakát

Psí poslání (2017) 

už když jsem viděla trailer, tak jsem věděla, že u tohoto budu brečet jak školačka. :-D takže jsem nachystala balík kapesníčků a šla na to :D Jop! Jsem typ člověka, který čím víc poznává lidi, tím víc miluje psy, a v podstatě všechna další zvířata... Takže... mě se to líbilo. Přišlo mi to veselé, milé, a ani těch slz nebylo nakonec tolik kolik bych čekala. :-) Toužený happy ending jsem tam měla, pejsci byli krásní, jsem spokojená.:)

plakát

Než jsem tě poznala (2016) 

Hodně mě bavila povaha hlavní aktérky. :-) taková bláznivá veselá buchta :-D Ty herecké výkony byly velmi velmi slušné :-) příběh byl takový očekávaný, ale i tak dobrý... :-) Konec mě trochu namích, ale v podstatě to dávalo největší smysl... :-) takže pěkný film :-)

plakát

Teď a tady (2012) 

Upřímně... je to dobrý film. Takový dost silný příběh. Jako všechny o nemocných lidech, zejména mladých. Dakota byla taková smutně- veselá... což bylo zajímavé.... Takže stojí za to to vidět, ale asi opravdu jenom jednou. Nějak ta chuť vidět to znovu tam prostě není no...