Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 305)

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Satira snad na všechno, co se na týhle v poslední době zmagořený kouli děje. Víc netřeba psát. 80%.

plakát

Tichý společník (2021) odpad!

Vydržel sem přesně 24 minut, a pak stop. Další z řady filmů, kterej se snaží o jinakost, ale je to jen pomalý, bezdějový koukání kamery do nikam. 0%.

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

Do dvacátý minuty celkem  zajímavý, pak se to ale zvrtne ve snůšku nesmyslů, který pohádku ani vzdáleně nepřipomínaj. Nestrhlo ani náhodou. 40%.

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

I přes spousty výtek k filmu, musim uznat, že to ani nenudilo. Taková blbůstka na travičkový ostrovní komedie. 50%.

plakát

Chyby (2021) 

Znovu docela kousavej film. Musím se přiznat, že do Pavly Gajdošíkový sem se zakoukal. A bylo mi jí až líto. Nijak bych neomlouval to co dělala, ale člověk prostě v životě nějaký píčoviny naseká. A navíc se do týhle role opravdu hodila. U Jankovskýho si tak jistej nejsem, ale spíš zkraje filmu, pak to docela zapadlo. Sice sem těsně po promítnutí filmu dal filmu tři silnější hvězdice, ale nakonec se to uleželo, a i když film není úplně příjemnej na pokuk, tak čtyři musím dát. 80%.

plakát

Spirála strachu: Saw pokračuje (2021) 

Obdivuju všechny, co dokážou tuhle padeátou epizodu kladně ohodnotit. Obdivuju všechny, kteří se v změti dílů a postav, které se někdy už v sérii objevily, dokážou orientovat. Obdivuju všechny, který to ještě baví. 30%.

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

Protože českej film má problém zaujmout řadovýho diváka, kterej se chce zejména nekomplikovaně bavit, je Deníček docela dost povedená taškařice. Trochu varianta z podobnejch zámořskejch komedií, ale obsazení je fajn, a film dopadnul přesně jak má. Slušný. 60%.

plakát

Nu chuo čung an (2021) 

Jedinej problém tohodle jinak veskrze slušnýho filmu je jeho délka, čímž se nám děj trochu rozplizává, a brzdí. Jinak ale po dlouhý době zase jedna slušná mlátička ve finále filmu. Donnie Yen je fakt mazec. 80%.