Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 709)

plakát

Byl by to hřích (2021) (seriál) 

Skvěle gradující a emotivní HBO počin, který trefně poukázal na mýty ohledně AIDS i počáteční bagatelizaci epidemie. Výborně zrežírováno i zahráno. Nemám k tomu absolutně nic a po delší době je to kousek, který si mě opravdu získal.

plakát

Cabin Fever (2002) 

Extrémně hloupý, nudný, nechutný a doslova odporný horor. Ke konci už jsem jen dával oči ve sloup, fuj!

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Hmm, čekal jsem hodně, nedostal jsem nic (nechal jsem se zmást vysokým hodnocením). Tento seriál mi nic nedává - podle mě je úplně o ničem. Co je tak skvělé na seriálu, ve kterém chlap střídá ženský a padnou tam jen občasné vtipy, které né vždy vtipné jsou ? Je v seriálu nějaká hlubší myšlenka ? Hodnotím sice na základu pár dílů, ale pochybuji, že někdy půjdu výš, příjde mi to podobné jako Sex ve městě - tam ale to hodnocení není až zas tak bláznivé.

plakát

Camino (2008) 

Důkaz toho, že né všechny dramata o bolestech života mě dostanou. Ten náboženský fanatismus, melodramatická hudba a celkový patos mě někdy vážně dováděl k šílenství. Přesně v místech, kde se tvářil snímek smutně a dojemně, mi přišel spíše otravný. Emoce se u mě prostě nedostavily vůbec. A zbytek filmu mi přišel nudný. Vlastně jako jediný plus vidím herecké výkony, které jsou opravdu dobré, zvlášť hlavní představitelka se mi líbila. A pak možná ještě ty snové scény, které mi ale paradoxně do filmu jako celku příliš nepasovaly. Čekal jsem emoce jako u Je to i můj život (nesrovnatelné), ale jsem opravdu zklamán, protože tohle pro mě bylo už místy vyloženě kýčovité.

plakát

Camp Rock (2008) (TV film) 

Možná to mělo být něco jako High School Musical, ale dopadlo to mnohem hůř. A nechápu, proč název filmu je Camp Rock, když rocková písnička tam snad nezazněla ani jednou. Demi Lovato mně příjde hrozně umělá a Jonas Brothers žádní herci taky nejsou. Blbost, ale ať nežeru, tak pár písniček se mi tam líbilo... :) ale to je asi jediný plus filmu.

plakát

Camp Rock 2: Velký koncert (2010) (TV film) 

No, možná o chlup lepší než jednička, ale to nemění nic na tom, že je to přeslazená klišé patlanina s nucenými "vtípky" a typickým dějem pro děti. Snesitelné to je, pokuď jste ultra sluníčkový člověk jako Mitchie. :) Ale vlastně díky bohu, za Camp Rock, protože Demi je opravdu výborná zpěvačka.

plakát

Casual (2015) (seriál) 

1. SÉRIE (60 %): Nenáročná oddechovka, která však nepřináší naprosto nic nového a zcela jistě zapadne mezi ostatní počiny ve svém žánru. Casual se sice ve většině ohledech pohybuje kolem lehkého nadprůměru, ale naprosto v žádném ohledu nezazáří ani nenabídne jedinej zajímavější moment. Což je možná největší problém seriálu, protože vás v podstatě ničím doopravdy nezaujme, pouze vás jakž takž uspokojí (to já někdy radši beru - dejme tomu - slabší scénář na úkor špičkové režie). Nicméně dám druhé řadě pravděpodobně šanci, upřímně ale ne kvůli kvalitám seriálu, ale jednoduše protože těch 25 minut skvěle funguje jako pohodová kulisa k vypnutí mozku. Mám pocit, že teď už mě druhá řada tedy může jenom překvapit... :) // 2. SÉRIE (70 %): Dobrý! Upřímně jsem neočekával nic víc než tu pohodovou kulisu, ale musím říct že spoustu příběhových linek v této řadě mě vyloženě zajímaly, takže minimálně scénář byl výrazně lepší než v první řadě. Jen mi teda přišlo, že zhruba ve druhé třetině to už pomalu ztrácelo dech, nicméně i tak jako celek o něco lepší než předchozí série. Pokud si další řada udrží alespoň takovou kvalitu, zvedám v pohodě hodnocení. Zatím je to ale pořád spíš na 3,5*. // 3. SÉRIE (65 %): Téměř na úrovni méně záživné první řady. Přišlo mi to, jak kdyby už tvůrcům trošku docházel dech a už moc nevěděli, co vlastně vyprávět. Z Valerie navíc začali dělat protivnou ženskou a celé to navíc šlo odnikud nikam. Vyloženě nic špatného tam nebylo, jen byla celá řada v podstatě bez jediného výraznějšího momentu, který by stál za zmínku. // 4. SÉRIE (65 %): Taková ta typická úroveň seriálu, no, nic novýho vám k této řadě asi neřeknu. Čekal jsem sice, že alespoň závěrečná řada vyždíme trochu víc, ale vůbec. Prostě neurazí nenadchne. Obecně se na to fajn koukalo, ale vlastně mi sledování tohodle seriálu nic moc nedalo. Za mě je to opravdu "jen" na slušný tři hvězdy a je mi úplně jasný, že za měsíc si už nevybavím jedinou scénu. Neva, alespoň to byla sympatická oddychovka.