Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbení herci (10)

Al Pacino

Pan herec, který by dokázal i z ničeho udělat vše. Sppolečně s de Nirem můj velký mafiánský oblíbenec, zářící zejména ve Scarface a Kmotrovi. Stejně tak ale herecky zazářil v dalších rolích a je o něm známo, že na své role se velmi pečlivě připravuje.

Robert De Niro

Elegatní a charismatický za každé situace, osobnost na plátně i mimo něj. To je Robert de Niro, nesmazatelelně zapsaný do dějin jako mistr na mafiánské filmy. Krom toho zazářil i v natolik odlišných rolích jako byl psychicky narušený kriminálník v Mysu hrůzy, anarchistický taxikář v Taxikáři, zhýralý boxer v Zuřícím býkovi, nebo komik v Králi komedie.

Ryan Gosling

Gosling je mým oblíbencem nejen proto, že je mi údajně podobný ale především pro svojí hereckou nezaměnitelnost a silné zvláštní charisma, které z něj číší.

Russell Crowe

Nejvíce je známý asi jako Gladiátor nicméně tenhle statný chlap dokáže zahrát opravdu vše a to od poblázněného matematika, přes burzovní makléře, romatika či bojovníka až k námořnímu kapitánovi. Jeho osobnost a charisma mě zasahuje jako u málokterého herce.

Sylvester Stallone

Často označován jako neherec, co ale na tom, když na mě prostě působí skvěle. Akční legenda 80. let se vším všudy.

Clint Eastwood

Osobnost herecká i režiserská, symbol westernů i dramat ze života. Nikdy nezapomenu na jeho roli v dolarové trilogii.

Edward Norton

Zvládá anarchistickou i nacistickou akci ale stejně tak dobře romatiku v čínských horách. Jeho podání má velký cit.

Rudolf Hrušínský

Klaním se před umem téhle legendny naší kinematografie. Je vůbec možné zahrát přesvědčivě spalovače mrtvol a zároveň být rozmarným vojákem Švejkem? Jak vidno ano a není to zdalek vše, čeho byl tento muž schopen.

Jack Nicholson

Charisma by mohl rozdávat na počkání. Člověk, který se snad neumí nesmát a který dokáže bez střihu odehrát klidně celý film.