Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (607)

plakát

Kung Fury (2015) 

Naprosto luxusní jízda.

plakát

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014) (pořad) 

Rozhodně ne objektivní, ale za to velmi vtipné. Jeho rozebrání FIFA bude navždy legendární. Po právu má Oliver a jeho show místo na HBO. Velká kvalita.

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Je jasné, že ne každému se to bude líbit, ale komu tahle show sedne, tak si užije slušnou jízdu. Jednoznačně se jedná o kvalitní seriál, to prostě nelze Sense8 upřít. Kamera a propracovanost jednotlivých postav je opravdu špičková, zvláště pak v případě Wachowských, jejichž epizody jsou kvalitativně ještě o třídu výš. 8 postav, každá jedinečná a každá z jiného místa a s vlastním příběhem. A pokud říkám, že každá postava je jiná, tak to opravdu myslím. Na výběr máte postavy ze všech koutů světa, všech barev, vyznání a sexuálních orientací. Je opravdu až neuvěřitelné, jak tohle všechno tvůrci dali dohromady tak, že to klape. Přece jen sdílení myslí, využívání schopností ostatních postav ve svůj prospěch zní jako těžké sci-fi, avšak zde je to tak přirozeně udělané, že bych tomu byl schopen uvěřit. Postavy nelze než si oblíbit, a tohle je další silná stránka Sense8 - perfektní casting, a po mírně pomalejším seznamovacím začátku se věci rychle dají do pohybu. Přesto hlavní devízou tohoto filmu není akce, ale jednotlivé příběhy a jejich propracovanost do uceleného konceptu. Za mě plná palba.

plakát

Rande na dvě noci (2014) 

Velmi příjemná ústřední dvojice a celková pohodová atmosféra filmu. Když už romantika, tak prosím více podle tohoto skripta.

plakát

Fotbalová vášeň (2014) 

Škoda té druhé části, která prostě nemá šanci na úspěch. Rád bych viděl více ze začátku FIFA, ale asi se formovala až příliš pomalu. Daleko lepší film, než je jeho hodnocení, což se dá pochopit kvůli skandálu, ale není to objektivní. Herecky je to prakticky bez chybky, povedlo se jim dát dohromady velmi dobré herce a ti ten film drží i v druhé polovině filmu, které se každý musí jenom šklebit.

plakát

Chappie (2015) 

Opravdu dobrý film, pojmutý trochu jinak. Chappieho je velmi lehké si oblíbit a vlastně celá 'rodinka' zlodějů je docela fajn. Ovšem nevím kdo z nás by chtěl žít dále, pokud by to znamenalo nahrátí vědomí do robotického těla. Já ne.

plakát

Projekt minulost (2015) 

Butterfly Effect meets Project X. A překvapivě to docela funguje. Taky by mi nevadilo natáčet na festivalu Lollapalooza a získat backstage vstup.

plakát

Hacker (2015) 

Trapný scénář.

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Dostal jsem, co jsem čekal. Akce skvělá, ale jak už tu bylo několikrát řečeno, 3D je zbytečné. Asi bych se na to dokázal dívat cely, kdyby to byl jenom banter mezi Avengers, hlavně Tony Stark má hlášky :D