Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (95)

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Ale jo, film je super, co mě tam ale neskutečně iritovalo, byl ten závodnickej blbeček, kterej jako by tam spadnul z uplně jinýho filmu a nevěděl co má dělat. Jestli má bejt drsňák, milovník, hrdina nebo posera... vsecny tyhle role tam vystřídal a ja si celou dobu přál ať už ho proboha zabijou. Bouhužel jsem se nedočkal.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Tak tohle se kurva povedlo, Angelinu nijak zvlášť nemusim, ale tohle ji sedlo. Od mala vás sice učili že dobro zvítězí nad zlem, ale tady zlu budete fandit a dobru chtít plivnout přímo do jeho královský tváře. Jinak je to moc pěkně udělaný a nemam problém si to kdykoliv pustit znova.

plakát

Pra pra pra (2000) (seriál) 

prvních pár dílů ještě jakž takž ušlo... pak už to ale srší trapností a přiblblostí až to hezký není

plakát

Zlatý turnaj století (1998) (TV film) 

Psal se únor 1998, mě bylo 7 let a ve škole jsme se místo učení koukali na hokej. V neděli 22.2. 1998 v 7.46 SEČ kdy obránce, čechokanaďan Petr Svoboda po vyhraném vhazování před ruskou brankou střílí jediný gól celého finále se v celé republice zastavil čas. Největší úspěch českého sportu a troufám si říct, že i nepřekonatelný.

plakát

Bronzové halušky (2011) (TV film) 

Hokej jako víno, tohle mistrovství světa jsme vyhráli na body, to se ale bohužel nepočítá.

plakát

Návrat mistrů (2005) 

Slovy Roberta Záruby "Tak ještě jeden zlatý večírek pro tuhle partu". Mistrovství světa ve Vídni plně nabité profesionály z NHL v důsledku výluky. Jaromír Jágr a Jiří Šlégr se konečně dočkali členství v Triple Gold Clubu (vítězství ve StanleyCupu, na Olympiádě a na mistrovství světa). Zase jeden neskutečnej hokej v podání našeho nároďáku a první ubránění unikátu v podobě tzv. "Zlatého hattricku".

plakát

Tým na hraně (2010) (TV film) 

Další z nezapomenutelných triumfů našeho nároďáku, o to silnější, že po prohře s Nory a Švýcary našim klukům už nikdo (ani já) nevěřil. Neuvěřitelné semifinále se Švédskem kdy Karel Rachůnek 7 vteřin před koncem zápasu vyrovnal a pánové Marek a Kašpar nás v nájezdech poslali do finále proti "neporazitelným" Rusům a jejich hvězdně nabitému týmu... nu což, bylo jim to prd platný, ptz hokej je týmová hra a ani deset Ovečkinů a Malkinů vám zápas nevyhraje, pokud nebudete hrát jako tým. A tak češi už podruhé ubránili unikát v podobě zlatého hattricku.

plakát

Železná srdce (2014) 

Mrtvejch nácků není nikdy dost. Parádní válečnej film, kde se všechny, v diskusi tolik vytýkané, historické nepřesnosti rozplývají ve špíně a bahně, za dunění "osmaosmdesátek" a rachotu MG42 a Browningu M2. Jinak musim říct, že Pittovi tyhle role klejících americkejch oficírů dost seděj.

plakát

Rocky V (1990) 

Nejhorší díl... bez debat.

plakát

Muži proti ženám (2014) (pořad) 

na sobotu večer, absolutní ideál... sice žádná sláva to není, ale člověk se u toho dokonce i zasměje. Ono je to taky díl od dílu, záleží na tom, koho vyberou jako "soutěžící" asi nejlepší byli pánové Dejdar, Kohák, Hezucký, Vondráček a Bouček. Z dam pouze Sandra Pogodová a docela mě překvapila i Andrea Kerestešová.