Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (998)

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Bylo to dobré, přesně tak jak má být spousty akce, dobrej záporák (záporáci), výborný děj. Je se opravdu na co dívat. A jak je v X-menech zvykem, tak se dodívejte až za titulky, je tam překvápko jako vždycky.

plakát

Miluji tě, Beth Cooperová (2009) 

Docela to byla sranda, mělo to dobré i špatné přehnané momentky, ale opravdu jsem se hodněkrát zasmál na celé letadlo.

plakát

Nenávidím den Sv. Valentýna (2009) 

No nebylo to až takové peklo, kterým bych se musel prodírat, ale za koupený lístek do kina bych se neměl rád. Ještě že jsem se na to díval v letadle, kde jsem teoreticky neměl co dělat, a zázračně jsem přečkal absolutně nezáživnej začátek filmu. Film, který si můžete pouštět na nějaké párty jako pozadí a nesledovat na 100%. Jelikož se tam zas toho tak moc neděje o nic nepřijdete.

plakát

International (2009) 

Film který nezklame, ale nenadchne, prostě taková dobrá akční podívaná.

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Prostě mě to očarovalo. Jak ty egypští mniši.

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

I když mě jednička zrovna neoslnila.... tak mě dvojka "překvapivě" neoslnila téže. Jenže už jsem to čekal, tudíž mě nemohla nijak zklamat. Každopádně i když dávám pouze dvě hvězdičky, tak na to šlo koukat a občas se zasmát. Akce bylo více, a to mě bavilo o to více.

plakát

Česko - Slovenská SuperStar (2009) (pořad) 

Musíme to brát s nadhledem, aneb v TV nic lepšího a zábavnějšího večer není. A ne tak, že jeto jen o zpěvu.

plakát

Rallye smrti (2008) 

Dalo se z toho vytěžit ještě o trošičku více, ale co, bylo to stejně příjemné překvápko. Nebylo to až tak kruté, jak jsem si původně myslel. Takové Light Death Race.

plakát

Náhradníci (2009) 

Čekal jsem mnohem více "akce". Ne, že by tu žádná nebyla, bylo jí tu dost, ale vše bylo takové nemastné, neslané. Film mě nevtáhl do děje, i když jsem k tomu měl velkou příležitost díky skvělé atmosféře předpremiéry zajištěné POMem, za co mu opět děkuji. Film který už jak tady často padlo hrál na víc než na co měl (minority report, ja, robot). Willis to sám utáhnout ani nemohl. Film který neurazí, nenadchne. Film jakoby bez emocí, bez vtipu a koneckonců bohužel i bez té správné akce. Horší tři hvězdičky.