Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (998)

plakát

Návrat na vrchol (2006) 

Velice sympatický film. Bláznivé způsoby McConaugheya jako nového trenéra Marshalls, které pomáhají celému městečku se postavit znovu na nohy po tragickém incidentu. Jako asistenta Foxe (Jacka z lostů) uvidíme v smutnější roli, která se nemůže vypořádat s katastrofou, a cokoliv se děje ve městě to spojuje se vzpomínkami, které následovali před havárií. Je úplně věrohodný jako všichni ostatní, děkan, president Dedmon, Annie Cantrell jako snoubenka jeho syna, stejně tak i pozůstalí 4 hráči. A konec konců, nejtěžší zkouškou je pro ně postavit se znova a znova na hřiště, dokaď nezačnou vyhrávat a tím dát hold všem pozůstalím i mrtvým z týmu a fans marshalls. Nejde tu jen o vítězství.

plakát

Next (2007) 

Docela dobrý příběh s koncem bez konce s krásnou Jessicou, takže se nudit rozhodně nebudete. Jen se z toho dalo seplácat víc.

plakát

Láska a jiné pohromy (2006) 

Brittany to tady moc sluší. Hlavně mnohem víc než ve filmech kde má blond vlásky. Film mě příjemně překvapil. Žádné zbytečné scény. Jen mě trošku mrzí závěr. Úplné vynechání hledání Paola v Buenos Aires. Jinak s tou Gwyneth a Orlandem je to docela legrace - mi to připomíná Seagala v Boeingu 747 v ohrožení. Alespoň délkou hraní.

plakát

Moje superbejvalka (2006) 

S tím hozeným žralokem do bytu to bylo docela povedený ((::

plakát

Janek nad Janky (2003) (TV film) 

Docela pohodová pohádka v duchu moulatého Janka, jak toho lidi zneužívají a jak svojí dobrotou přijde k štěstí (( ::

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Člověk si za každé situace musí uchovat svojí důstojnost a svou naději. Pak se i v té nejhorší situace může dostat.

plakát

Zodiac (2007) 

Velice strhující příběh. Sice jsem čekal nějaké zakončení, ale takhle je to více .... co když? Herecké obsazení velice dobré. A taky bylo moudré zanechat originální název filmu a nedělat z toho Zodiac : příběh vraha. (( ::

plakát

Grandhotel (2006) 

Vtipný a zajímavý příběh z Liberce a hotelu Ještěd. Na Kláru bylo radost pohledět. (( ::

plakát

Karcoolka (2005) 

Jedna z méně propracovaných a nejslabších 3D animovek. Ale není až tak k zahození, aspoň trošku pobaví. Každopádně nic velkého od ní nečekejte. Je přece malá, zahalená v červeném kabátku, a není tak COOL jak se pyšní.