Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (642)

plakát

Vejška (2014) 

Podstatně realističtější a duchapřítomnější než Gympl. V kině jsem na tom už sice nebyl, ale i tak to byla dobrá podívaná.

plakát

Creed (2015) 

Jsou tři hodiny ráno a já právě dokoukal teď už mohu říci velké překvapení. Na film jsem měl v plánu jít původně do kina, ale nakonec to padlo. Po půl roce jsem se k filmu konečně dostal a to co jsem očekával, jsem viděl. Stallone mě osobně nikdy nezklame. Je to pan filmový bojovník a jemu všechna čest. Pro nadějného Jordana je to další solidní práce a pro mě celkem překvapení. Příběh je sice klasicky obyčejný(špatně se to srovnává, když jsem viděl poslední film Interstellar od Nolana), ale rozhodně palec nahoru. A když jsem uslyšel Rockyho znělku, řekl jsem si, že tenhle nástupnický film boxerského velikána prostě beru.

plakát

Pot a krev (2013) 

Tenhle film byl velmi očekávaný a splnil, co jsem od filmu očekával i já. Přestylizovaný Bay, točivé kamery, tohle jsem měl vždycky rád. Co se samotného Baye týče, tak komerční kariéra je stále velmi dobrá, i když jeho nejlepší léta filmů jsou zřejmě pryč. A jestli přijde taková pecka jako třeba Skála? To myslím že už ne. Ale i tak díky za tuhle oddychovku.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Uvidíme v dalších dílech. :) Edit během 3. série.. pořád palba.

plakát

Westworld - První výtvor (2016) (epizoda) 

Dlouho jsem neviděl takto podařený pilot.. ba co více.. mega krvák, autentičtější a propracovanější jatka než třeba ve Walking Dead. Dávám 100%.

plakát

Interstellar (2014) 

Po Nolanovsku, ale pět hvězd zatím nedám. Možná po dalším shlédnutí. Film je znovu perfektně propracovaný, nechybí ani Zimmerovy tóniny. Hodně mě bavila poslední cca půl hodina, kdy film nabíral na obrátkách. Co se herců týče, tak Matthew opět excelentně zahrál a v posledních letech je to asi nejlépe hrající herec v Hollywoodu nebo alespoň jeden z nejlepších. Za mě spokojenost. ____ OST 5/5 ____

plakát

Jedna za všechny (2014) 

Myslím, že jsem to nakonec po polovině filmu vypnul.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Parádní jízda, která mě bavila od začátku do konce. ____ OST 5/5 ____