Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (287)

plakát

Kůže, kterou nosím (2011) 

Aneb jak mit z filmu extremne neprijemny pocit. Plus ma Pedro za zmenu stylu, stal se z toho skoro horror. Moje chyba je, ze jsem se spoilnula s koncem a tudiz jsem prisla o ono "sokujici" ve dvou tretinach filmu. Vadil mi i misty chaoticky strih, ale hlavne tu nebyla zadna postava, se kterou by se mohl clovek ztotoznit, vsichni byli na tak "na pobliti" ze se mi na to jako na jeden z mala filmu od Pedra nechce koukat znovu.

plakát

Micimutr (2011) odpad!

od zacatku me to stvalo pomalym tempem, defile debilnich princu, nesympatickej jouda v roli hlavniho hrdiny (proc mi ten Raz prijde po letech vic sexy nez tihle novi radoby-princove?) a co proste nesnasim je propojeni radoby pohadkoveho sveta toceneho na Americe a nejakeho pa-cinzaku, kde si jeste hraji na status domovnika. tak uklidime popelnice a pujdem pomoci hlavnimu hrdinovi do pohadky? dejte pokoj a dejte mi mladou Libusi v Popelce, na to se aspon da divat.

plakát

Po životě (2009) 

od poloviny je jiste, jak to dopadne...

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Ha, videla jsem to uz davno, jen jsem to zapomnela ohodnotit. Ryan je super, Michelle je super, ale je to prilis depresivni a obcas bych postavy nakopala.

plakát

Návštěvníci (1983) (seriál) 

Kdyz ja mam rada Blahu, fakt....

plakát

Golem (2008) (divadelní záznam) 

marjapanno, jen za to, ze Golema heka Skorpik, ktery umi zpivat..ale nevim z toho ani notu a na DVD se utesene prasi

plakát

Dracula (2009) (divadelní záznam) odpad!

Oproti puvodni verzi MEGA MEGA MEGA sracka...Svoboda v hrobe obraci

plakát

Synecdoche, New York (2008) 

Asi nebudu uplne free, uz vubec ne cool a ani omylem in, ale prislo mi to jako naprosta pitomina, na kterou jsem se chtela podivat jen kvuli Michelle Williams, ktera tu byla v jedne scena a pak uz nic. Nudà