Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (174)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Für mich, mein liebes, protipól průměrného hodnocení! Pryč je vyumělkovanost LotRa, u kterého jsem měl pořád pocit, že na mě občas z nudy místo postav mluví igelitové sáčky nalité voskem (těžko říct, kde jsem tenhle příměr vzal). Hobbit šlape, vtahuje, napíná, epikuje a dělá další hromadu blbin, o kterých se LotRandovi ani nezdálo. A bdsm+dom/sub hrátky s předlohou zcela ftw. P.S.: HFR je jenom o zvyku. Jakmile jej překonáte (nebo si jej vytvoříte), budete spokojeností spokojení. P.P.S.: Dabing je výborný a písně se dají příjemně přežít.

plakát

Keep Smiling! (2011) 

Zatuchlost, depresivní osudy, šovinismus a srostlá obočí. V nejbližších letech si to znovu nepustím (nikolvěk kvůli nekvalitě, rozumějte!). Člověk si ale občas říká, jestli to třeba nejsou takoví gruzínští Účastníci zájezdu, u kterého se oni (i.e. teh Georgia peoplez) napůl pořád chlamou. God, I hope not.

plakát

Jezero žen (2012) 

Cha. Podle zdejšího Obsahu bych čekal nějaké hluboké osobní drama, které bude deeeeeep, man. Je to ale plytké prd a nic, ve kterém se jedna holka chová jako pubertální vypatla a to v nás má jakože vyvolat pocit tíže. Hehe, sure thing, man.

plakát

Pojistka smrti (1944) 

Místo chemie mezi hlavní dvojkou jedno velké NOOP, místo napětí a atmosféry jakbysmet. Asi jsem se narodil moc pozdě.

plakát

Batman začíná (2005) 

A little bit too much dorky. Je úplně vidět, jak je Nolanovi comicsový žánr proti srsti (co taky čekat od pána, který snad nikdy nevyšel ven bez vesty). Jak ukázal TDK, chtělo to hodit Boba a Bobka na Goyera a pořádně využít Jonathana Nolana.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Timure, dafuq?! Wanted stálo jenom vo trošku víc a je mi jasný, že inflace a podobný blbiny zkreslujou, ale na porovnání s touhle plytkoidní unylostí seriózně neexistujou dostatečně vobsáhlý tabulky. A to jsem byl tý kozý dobroty, že jsem ti zašel na 3D verzi. Zbytečný, vouplně zbytečný - jak to 3dý, tak celej tenhle film. Někde ses sakramentsky sekl a já jenom doufám, že to nebylo zrovna u Wanted.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Bizarní festival stupidity a lobotomitních hlášek. Hemsworth se snaží a bravurně zachraňuje všechno, co může, ale ta lůza režisérská / scénáristická / dramaturgická / Kristen Stewartovská po všem šlape jako hejno prostitutek. Aspoň, že tvůrci nevykradli Avatara, ale šli přímo k Mononoke - poctivých zlodějů je poskrovnu a musíme si jich vážit.

plakát

Superman se vrací (2006) 

Etatismus všechno prožírá tak nechutně, že se ze Superman Returns stává film s nejgeniálnějším záporákem všech dob.

plakát

Kronika (2012) 

Och, jistě, můj dobrý sire, že to není plnopalebných pět hvězdic! Leč podobně bumbudlíkovatou a minimalisticky královskou podívanou jsme už v Impériu notně drahně dobu neměli. Nemohu tedy než volit evaluaci maximální. Třeskutálně ultradostné.

plakát

Ženy sobě (2011) 

Kristen Wiig je teh cutest.