Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (34)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Po Přátelích je to velmi příjemná změna. Ikdyž je tento seriál v mnohém podobný, je prostě boží! Kdo neuvidí, nepochopí! Barney Stinson: "Nothing suits me like a suit!"

plakát

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 

Jen těžko se píše kometář k něčemu, co ukázalo lidem nové, do té doby neobjevené, neuvěřitelné možnosti filmu. Je to neskutečné co George Lucas dokázal!

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Ideální film pro odreagování. Chvílemi mi to trošku připomínalo SAW a při scéně s tím "special kulometem" jsem si vzpomněl na Šakala... Trošku mi vadilo, že se z počátku z kladně vycházejícího hrdiny stává psychopat, ale myslím, že to Butler zahrál dobře. Povedený thriller. :-)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Byl jsem na tom 2x. Na půlnoční premiéře a potom večer v 8. Po druhé jsem si to užil mnohem víc, nevím jestli proto, že byla přestávka a já to nemusel držet a mohl jsem si dojít na záchod nebo proto, že jsem věděl kdy to skončí a nebál jsem se, že to utnou moc brzo. Těžko říct, každopádně se mi to líbilo, bylo to vtipné, ale i smutné. Naprosto mě dostala animace vyprávění bajky o Relikviích smrti! Emma Watson tomu dala korunu svojí krásou, takže jsem velmi spokojený. :-) Dalo se čekat, že tu nebude tolik akce, nebylo tomu tak ani v knize. 6. díl mě (vzhledem k tomu co bylo v knížce) zklamal, ale tenhle ne. Těším se na druhou část a nedokážu si představit jaké to bude, až Pottera nebudu vídat každý rok v kině...

plakát

Sociální síť (2010) 

Wáááu, před chvíli jsem tu neskutečnou podívanou dokoukal. Jsem rád, že Fincher něco takového natočil. Po celou dobu jsem byl pohlcený filmem, zažral jsem se do toho a sledoval to jak "ono všechno" vlastně vzniklo. Konečně vím něco o historii sociální sítě, která dobila tento svět a v současné době ji užívá 500 milionů lidí, v 206 zemích, mezi ně patřím i já a má hodnotu 25 miliard dolarů. Už dlouho jsem se tak nebavil.. Jesse Eisenberg v roli Marka Zuckerberga byl skvělý! :-)

plakát

Oni (2008) 

Tleskám! Tak povedený horor jsem už dlouho neviděl. Měl jsem opravdu strach, cítil jsem ten pravý strach kterého jsem se již dlouhou dobu u hororů nemohl dočkat. Lekačky byly natočené perfektně, zvuk a hudba na jedničku. Herecký výkon Liv Tyler byl slušný. Jsem nadmíru spokojen. Sledovat dva bezbrané milence, uprostřed lesa, v chatě, která má tři vchody a okolo chaty chodící strašáky mě prostě bavilo. Tento horor mohu jedině doporučit! Ťuki, ťuki, ťuk!

plakát

Skála (1996) 

Pokud nevím, jaký "akčňák" si mám v pátek večer pustit, Skála je pro mě jasnou volbou. Vždy sáhnu po tomhle skvělém akčním snímku s hvězdným obsazením. Perfektní film s výtečnou hudbou od Hanse Zimmera, který mě vždy pobaví! 5 hvězdiček je ode mě jasných.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Toto je film, který by si měl pustit každý příznivce nacismu. Je dobře, že někdo něco takového natočil. Edward Norton mě prostě dostal! Jak píše golfista, cituji: "Ještě dlouho po skončení titulků jsem nemohl "popadnout dech". ", je to tak... Byl jsem dojatý a větu: "Život je moc krátkej na to, aby byl člověk naštvanej." jsem si opravdu vzal k srdci.

plakát

Matrix (1999) 

Toto je vykradený Platón! Jako malý jsem si vždycky ten film pouštěl jenom kvůli závěrečné scéně v přízemí mrakodrapu, kde všude lítají kulky. Když sem si ten film pustil o pár let později, pochopil jsem jeho podstatu a neskutečně se mi líbil. Chvílemi jsem přemýšlel jestli něco takového doopravdy neexistuje. :-) Tenhle film opravdu stojí za to, pokračování mě zklamaly, ale miluji skladbu, která hraje při scéně Neo vs. Agent Smith. Výkon pana Huga Weavinga je úžasný! Mr. Aaandeersooon...

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Byla tam akce, chvílemi to bylo i vtipné... Jen bych s těmi efekty nebyl tak hrrr hrr a radši ještě trochu propracoval příběh (jestli na něm tedy je co propracovávat). Ale jinak to byla fajn podíváná, bavil jsem se mnohem víc než u nového Robina Hooda. Krásná oddychovka ze sexy herečkou v hlavní roli. :-)