Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (453)

plakát

Barbie (2023) 

Odvážná a zároveň velmi bezpečná snaha o romantickou bláznivou komedie, která ve většině stopáže skvěle funguje. Tahle příjemná oddychovka se snaží o společenský i feministický přesah, ale pořád v rámci mantinelů velkého korporátu, což nikdy nemůže dopadnout tak, jak bychom si přáli. Ken za 100%, zbytek filmu 60%.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Necelých 5 minut krásného bizáru a cringe, který se po právu zapíše do análů české filmové tvorby. Bohužel zbytek stopáže nudná podprůměrná nuda.

plakát

Jeden gól (2023) 

Stačí se v úvodu naladit na notu filmu a na konci budete váhat o plném kvaltu. Waititi ve skvělé umírněné formě, která se může rovnat Kokosům na sněhu.

plakát

Minulé životy (2023) 

Pro cílovku pravděpodobně jeden z filmů roku, pro všechny ostatní příjemná indie záležitost, která otevírá osobní témata a velmi úspěšně jimi provází až do skvělého konce. Skrze zajímavý příběh, jde spíše o lyrický počin, který může působit natahovaně, ale i v tom je jeho osobité kouzlo. 70 %

plakát

Napoleon (2023) 

V jádru bohužel velmi průměrný životopis, který vybočuje maximálně velkolepostí a syrovostí bitev. Ovšem na co jsem se těšil nejvíc, tzn režii Scotta a herecký výkon Phoenixe, tady film zklamává vlastně nejvíc, i když je to samozřejmě kvůli očekáváním. Pořád jde o solidní řemeslo a výkon.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Velice procedurální a edukační, ale i přes to velká a především hlasitá bomba.

plakát

Peníze těch tupců (2023) 

Sázka na nejistotu vol. 2, jen bohužel napůl plynu. Méně invence, vtipu i dramatu pořád znamená slušnou žánrovku, která uteče jako voda.

plakát

Tancuj Matyldo (2023) 

Skvělé herecké výkony i dialogy v observačním přístupu jsou už sami o sobě na českém rybníčku krásnou výjimkou, bohužel i přes to mě film nikdy nedokázal úplně strhnout.

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Prvoplánový a vynalézavě sprostý, ale kurva nekompromisně vtipný! Dlouho jsme se s kamarádem takhle od srdce v kině nezasmáli.

plakát

Ambulance (2022) 

Bay si sakra oblíbil drony a citování sama sebe. Sanitku po téhle šílenosti určitě budete potřebovat, jelikož bez akutní transplantace mozku to přežijí jen ryzí fandové.