Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (265)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Podle ohlasů od kamarádů a známých jsem čekal super akční pecku, na kterou dlouho nezapomenu a ono nějak tak nic..... neustálé vracení se v časy zpět, začalo být tak po hodině už docela nuda a už jsem jen čekal nějaký parádní konec, který se ale bohužel taky nekonal. Celkově teda spíš takový nadprůměrně obsazený podprůměrný akčňák.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

I Když to může znít trochu divně, protože všechny komiksový Marvel filmy jsou nenáročný, tak o tomhle se opravdu dá říct, že je to taková odpočinková akční blbina. Člověk se nemusí absolutně namáhat aby pochytil nějaké spojitosti, nebo aby o něco nepřišel. Prostě se jen posadíte a užívate si tu akční nálož přestřelek, honiček, parádních hlášek a skvělého humoru. Nečekal jsem, že to bude až tak dobrý, ale bylo.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Docela jsem se i těšil, ale nakonec žádná sláva. Kromě souboje "Alfa draků" a několika málo scén to byla celkem nuda. Jednička byla rozhodně lepší.

plakát

Dobrou noc, mami (1986) 

Dost zajímavý film, který se prakticky celý odehrává v jedné místnosti. Když se člověk rozhdone že spáchá sebevraždu a chce se jen rozloučit a předat pár dobrých informací, tak si teprve začne uvědomovat jak moc toho je potřeba říct a co všichno by člověk ještě měl/mohl stihnout. I když jsem se víc než půlku filmu bál toho, jak je udělaný konec, tak musim říct že se povedl.

plakát

Přežijí jen milenci (2013) 

Tohle byl ten naprosto nejlepší film s upírama jaký jsem kdy viděl. Ani nedokážu popsat jak jsem z toho unešenej. Už jen pevně doufám že u nás vyjde na dvd.

plakát

Junk Head 1 (2013) 

Úžasný kousek, je vidět že ty 4 roky práce za to opravdu stojí. Doufám že někdy bude i pokračování.

plakát

86. Annual Academy Awards (2014) (pořad) 

Tak po roce zase jedno "protrpěná" noc ve Světozoru. Je zajímavý, že když na ten přímej přenos člověk celý rok vzpomíná, tak jen v dobrym, ale když tam pak zase po roce sedí, tak si vzpomene jaký je to utrpení sedět přes 7 hodin nalámanej v sedačce a zoufale se snažit neusnout. Stejně je to ale pecka a za rok nás tam maj zase. Co se týče samotného ceremoniálu, tak byl parádní a řekl bych že o dost lepší než minulý rok. Když jsem viděl jak Ellen fotí, tak sem vůbec nevěřil že fotí opravdu a ty fotky na twiter dává, každopádně ta společné megafotka, je úžasná a absolutně nechápu jak můžou být všichni tak perfektní. Je vidět že slavní herci jsou prostě fotogeničtí v každé situaci. I s výsledkama jsem celkem spokojenej, i když je mi pořád líto, že sošku pořád ještě nedostal Leo.

plakát

Svítání (2009) 

Celkem originální nápad, který je naprosto zničený. Čekal jsem to sice špatný, ale až takhle špatný teda ne.

plakát

The Angry Video Game Nerd (2004) (seriál) 

Posledních pár týdnů asi nejlepší zábava na volné chvilky. Může si nadávat jak chce, ale i tak z něj každým dílem srší ta obrovská láska ke starým videohrám. Konec konců kdo by dal tolik prachů za hromadu her, který ho dokážou tak maximálně nasrat. I Tak ale nechápu jak mohl koupit 3x CDi jenom aby narazil na funkční kousek i když věděl, že na to není ani jedna dobrá hra, nebo dát 450 dolarů za 2 nefunkční cd nástavce pro pofidérní Atari Jaguar a pak do toho ještě nacpat "čokoládu" :-D. Bohužel už mi zbývá jen posledních pár dílů a pak přijde čekání na film. Rolfe to prostě dokáže podat neuvěřitelně vtipně vulgárním způsobem.

plakát

Parník Willie (1928) 

Nakonec to neni taková sláva jak sem si myslel. Člověk musí hodně přihlédnout k tomu, že už je to nějaké to desetiletí od vzniku.