Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (248)

plakát

Tenet (2020) 

Nolan <3

plakát

Soudný den (2008) 

Zjednodusene je to mix já legenda, šíleny max, Jméno růže... Jinak takhle šíleně ulítlej film sem v kině nikdy neviděl, takhle dlouhej záběr na super prdel taky na a takovy sranda věci jako to náštván po tom, jak Solovi ujel vlak to nikde neni. Plus hlava v aute..nema chybu :D

plakát

U mě dobrý (2008) 

Aneb jak se točí Dannyho parťáci po česku. A mě se to líbilo. Dodal bych, že Polívku nemusím, ale tohle byla role přesně pro něj. Milý a chytlavý český snímek, který rozhodně stojíé za pozornost. /// edit : absolutne souhlasim s komentarem uzivatele psema.. Jen holt se snazim ten cesky film podporovat:)

plakát

Po hlavě... do prdele (2006) 

Teda, musim rici, ze jsem na tento film sel s velkymi rozpaky. Znate to, cesky film, ktery novinari nazvali ceske pulp fiction. Co od toho mam cekat. Vysledny pocit z filmu byl vyborny. Mam rad takove typy filmu, kde na konci vse do sebe sedne(Cival se asi nevydrzel divat do konce..) a najednou vse dostava jeste lepsi smrc. Spousta skvelych hlasek, dost humoru a velka nadsazka ceskych pomeru, ktere si malokdo z cechu dokaze priznat. Co bych vsak videl jako hlavni plus je hudba. Uz hodne dlouho me u ceskeho filmu nezaujala hudba, na te si dal Bystron zalezet jiz v Cabrioletu, a zde vse jiz vygradoval..Stejne tak strih a ruzne hracickovani s vice zabery v jednom zaberu, to je rozhodne plus. Ac ma film par veci na vytknuti(ano, ty zacatky epizod jsou opravdu hodne divne.).v celkovem hodnoceni na me pusobil velmi dobre. Spis Vam doporucuji si snimek shlidnout a pak tez ohodnotiti, protoze za to shlednuti to rozhodne stoji,protoze to je opravdu odlisny snimek od vsech tech ceskych patosu. Pribeh - *** Hudba - ***** vysledna **** komentar ke komentarum> Takze, kdyz si jiz ctu komentare, musim, bohuzel, konstatovat, ze me prilis neprekvapili. Ceska predpojatost proti ceskym filmum je proste znama. Zvlaste jako kdyz nekdo neco nevidel a jiz hodnoti(viz Damiel), zvlaste kdyz nekdo neco nekde slysel (Cival - hned nekolik blbosti - 1.) Bystroň netočil post coitum - byl pouze scenarista, zadruhe, autori si nedali privlastek ceske pulp fiction(myslim, ze toto vymyslel nas milovany bulvar..)

plakát

Zahradník (2006) 

No tak to je pecka! To sem necekal! Kazdopadne to neni zas takovej horor, ale spis komedie. Hororova komedie, ktera vlastne dodrzuje vsechna pravidla hororu. Souhlasim s TO, ze Nikitin byl fakt hustej, ale pustil sem si i tu verzi s Benem a jeho hlasky jsou taky luxusni("Zkurvena ceska republiky.." "mel sem radsi jit do armady a odjet do iraku..tam by to bylo bezpecnejsi" " Zavolam rodicum.. a reknu jim..ze se mam dobre..akorat nemam nohu"), jako fakt to stoji za to si pustit i ty dalsi verze! Penez tez nelituju. P.S. jedna lekacka je fakt drsna, a ze ja se nelekam. Takze rozhodne to nebyla ztrata casu, Bystron rozhodne mile prekvapil! Jen do toho, zkuste to!

plakát

Mariňák (2005) 

Zatim bezkonkurence nejlepsi kamera jakou jsem kdy videl. Spolecne s black hawk down .. Vyborna hudba..Mendes proste sakra umi

plakát

Pozemšťané (2005) 

Vzdycky to tak bylo..jen se menil zpusob. LIdi radsi jen zijou v nevedomosti..