Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (248)

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Dobrej serial, dobre natocenej. Kamera byla fakt dobra,akorat me nekdy dostavalo, to ze uz (zase) unesli Kim. jediny co s ni delali, je to ze ji porad unaseli a ti policjti byli porad tak blbi,ze ji neochranili...

plakát

Gattaca (1997) 

Takhle má vypadat inteligentní film! Je to krásný!

plakát

Training Day (2001) 

Dobrý film o možném, ne nemožném. Washington po Filadelfii a Johnu Q uplně změnil styl hereckých postav a moc mi v tom nesedí,ale zahrál to opravdu velmi dobře! A Ethan Hawke je dosti nevyrazny, snaží se, na skvělýho Washingtonu ale fakt nemá. 3 hvězdy za přílišnou překombinovanost, někdy až fakt nesmyslnost. Např. auto odjíždí z přestřelky s 2 dírama v zadnim okně, ale po zbytek filmu tam má 3 a mnoho dalších věcí, které jsou dosti viditelné(zbraň v jednom záberu v jedné ruce, v druhém v opačné, a to by se stavat nemělo!)

plakát

The Hire: Star (2001) 

Super, super, jednoduse super. Styl guye je vyborny, a je super, ze si ze sebe umi delat hvezdy srandu. Nekterym blbostem se to vask nevyhne(pokud se vyznate v agresivnejsim rizeni auta, tak uvidite mnoho chyb),ale nic to nekazi na konecnem dojmu!

plakát

Dva muži ve městě (1973) 

U tohohle filmu Vas casto zamrazi. Je to opravdu dobry snimek se skvele vybranou hudbou

plakát

Timecop (1994) 

Tak jestli je tohle "napinavy" thriller, tak ja jsem papez. Fatalni chyby, ktere v tomhle filmou jsou/posuny casu a jejich nasledky/ opravdu nedomyslene.

plakát

Patriot (2000) 

Dobry film, ktery je az moc "preamerikazovany"...

plakát

Mizerové II (2003) 

Tech vybuchu a honicke je na jeden film az dost. Dosti casto je velmi zmatena kamera na zavadu, nekdy Bay musel natocit "horsi" film. Jinak spojeni Lawrence+Smith je opravdu trefa do cerneho.