Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (3 894)

plakát

Yellowstone - Hřmění (2019) (epizoda) 

Že se za hezkou tvářičkou schovávaj pěkně zlý věci už tušíme dávno. A věci už se nehroutí jen okolo ranče, ale začíná to smrdět už i v něm. A rodina samotná se nepočítá. John může být sice rád, že má syna zpět u rodinného krbu, ale nic dobrýho to nepřinese.

plakát

Yellowstone - Season 1 (2018) (série) 

Yellowstone si mě zaháčkovalo vlastně na první dobrou. Těžko říct, komu v týhle válce fandit, nic a nikdo není černobílý. První řada je nepokrytě jen začátek mnoha dalších, tady se nikdo o žádný ani rádoby zakončení nepokoušel. Je jasný, že máme našlápnuto dál a já se těším a trochu bojím.

plakát

Yellowstone - Vyvrcholení: Druhá část (2018) (epizoda) 

Poslední díl nám nedá ani náznak zakončení, spíš nám rozjede nové otázky. Kacey se nám nejspíš ještě pořádně ukáže, co v něm vlastně je.

plakát

Yellowstone - Vyvrcholení: První část (2018) (epizoda) 

Vše se už několik dílů pomalu hroutí jak domeček karet. A já si říkám, komu přát trochu toho pokakanýho štěstíčka, protože fakt je komu fandit?

plakát

Yellowstone - Bestie mezi námi (2018) (epizoda) 

Tate nejspíš ještě přinese perné chvíle. Dědova slova nepadla na úrodnou půdu. John ještě ani netuší, jak velkej průser se na něj válí a už toho má naloženo až na půdu.

plakát

Yellowstone - Vzpomínání (2018) (epizoda) 

Člověk vidí, jak pomalu přituhuje. Rodina Duttonů ještě moc netuší, že se kolem nich utahuje smyčka.. dobré to je. Fakt se nenudím.

plakát

Yellowstone - Návrat domů (2018) (epizoda) 

Člověk by řekl, že Beth a Jamie budou spíš na jedné lodi, když si zažívají podobný věci, akorát od jinýho rodiče. Ale ty rozdílný povahy to nejspíš nedovolí.

plakát

Yellowstone - Dlouhý černý vlak (2018) (epizoda) 

Šílená Beth kuje pikle a Kayceho nejspíš něco dohnalo a nebo taky ne, to se ještě uvidí. Mnozí z vás jsou nespokojení, ale já jsem zaháčkovaná.

plakát

Yellowstone - Hodní koně nejsou (2018) (epizoda) 

Žišmarjá to fakt nevypadalo na ženskou, která tmelí rodinu, Johne. Beth je tak trochu psychopat a asi proto je nejspíš nejzajímavější postava. Jde o to, aby jí nakonec nebylo až příliš. Kayce se ze sraček asi už nevyhrabe.