Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Temný případ

Temný případ (2014)

Rustin Cohle mě totálně fascinuje! Zbožňují tu postavu, zbožňuju McConaugheyho! Tenhle seriál nemá chybu. Nechci aby to skončilo, nechci aby to mělo pauzu mezi řadami. Prostě ne. PS: Tenhle seriál mi nevezmete!

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Po první sérii dávám tak 7 z 10.. Chtělo by to něco víc, aby to bylo TOP.. Dá mi to "něco" druhá série? Druhá série mi toho dala o něco víc! 8 z 10. Co třetí? Třetí série byla skvělá. Jen tak dál. Pro mě 10 z 10!Začínám se stávat fanouškem tohoto seriálu a hlavně Bryana Cranstona, který je úžasný. Čtvrtá série? Předčila sérii třetí. Skvělý konec. Dokonalost. Dávám 11 z 10! Protože to mělo něco víc. Pátá série. Mám se opakovat. Čím jdeme v seriálu dál, tím je to lepší a lepší! Nemůžu se dočkat dalších dílů. Jeden z nejlepších seriálů součastnosti. Od série lepší a lepší. Gradace od série k sérii. Koukat se na proměnu Waltera Whita je něco neskutečnýho. EDIT: Poslední série je něco neskutečnýho. Epický finále! Skvěle zakončený jeden z nejlepších seriálů, co kdy mohl kdokoli spatřit. Jednou se na to podívám od znova! Breaking Bad je třída!

Dexter

Dexter (2006)

Žádný seriál mě nepohltil tak jako Dexter. Michael C. Hall je úžasný, co on dovede, to je nemožné. Člověk věří, že on nehraje roli sériového vraha, ale že on sériový vrah je. Ostatní herci mu velice zdatně sekundují, hlavně C. S. Lee alias Vince Masuka, který se v pozdějších řadách projevuje velmi dobře. Po pěti řadách nemůžu dát nic jiného než 5*. Už se těšíme na 6. řadu! EDIT: Po finále bych nejradši shodil na 4 hvězdy, ale neudělám to. Dextera jsem miloval, zbožňoval, ale to finále, to mě prostě naštvalo, rozčílilo,... Ne a NE!

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Tenhle seriál nezná hranic. V originálním znění dostává ještě větší grády. Někomu tento typ humoru připadá nudný, trapný a úchylný, ale já ho zbožnuju. Celý South Park je jedna velká sprostá legenda. A Cartman? To je hned po Homeru Simpsonovi nejlepší animovaná postavička!

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Na Simpsonovi může koukat každý a bude se při tom náramně bavit. I já můžu koukat na všechny série pořád dokola a dokola. Nikdy se neomrzí. Kultovní seriál.

Sherlock

Sherlock (2010)

I am SHERLOCKED! Tenhle seriál se mi opravdu dostal pod kůži. Nutno vyzdvihnout rozhodně povídky Sira Doyla. Seriál skvěle udělaný, herci ještě o třídu lepší. Dvojice Holmes a Watson je famozní, ale pro mě hraje prim Moriarty! To co předvádí je neskutečný.

Kravaťáci

Kravaťáci (2011)

1. série - 95%. Proč? Protože je to skvělý. Něco neskutečného. Takový seriál v dnešním době chyběl. Dva právníci, jeden neortodoxní s vlastními metodami, nikdy neprohrává, narcis, vtipný, charismatický. Gabriel Macht se pro roli Harveyho Spectera hodí skvěle. Na druhé straně Mike Ross. Mladíček. Bez zkušeností, za to s něčím, co nemá někdo. S pamětí, která je nevídaná. Je to taková lepší verze Harveyho. Oba tvoří skvělý duo. Připočtěme Sarah Lafferty, neboli Donnu, která má šarm, vtip, má skoro vše. Skvělý Louis v podání Ricka Hoffmana a třešnička nakonec. Meghan Markle. Když je a obrazovce, moje oči jsou upřeny jen na ní. Je nádherná. Co se týče scénáře, ten nemá chybu. Promyšlený. Se zápletkami. Skvělé řešení právních případů. Dokonce i romantická linie. Taky skvělé úvodní titulky s písničkou od Ima Robot - Greenback Boogie. 2. série - Bomba. Paráda. O něco lepší než první série. Víc se řeší osobní rovina a to, co se odehrává ve firmě. 100% zaslouženě. Nic nechybělo. Doopravdy. 3. série - CANNOT WAIT! JANUARY 2013!

Agenti S.H.I.E.L.D.

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013)

Ke konci to prostě bylo TOP! Nemohl jsem se dočkat dalšího dílu a odpočítával jsem dny do americké premiéry. Phil Coulson a jeho tým mě nadchl. Co teprv crossover s Captain America: Winter Soldier. Nemůžu se už teď dočkat druhý řady a jiných Marvelovských seriálů, jako třeba Agent Carter :)