Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (876)

plakát

Kurošicudži (2014) 

K hranému Kurošitsudžimu jsem přistupovala s velkými předsudky - Ciel se nejmenuje Ciel, není to malý kluk a vlastně ani není kluk ve fyziologickém slova smyslu (prostě je to holka), děj se neodehrává v 19. století a chybí tam některé zásadní postavy. ALE! Ono to kupodivu funguje. Kurošitšudži má výbornou atmosféru, trochu jinou než anime, ale i tak skvělou. Takže poučení pro togaf: příště bez předsudků!

plakát

Konfident (2011) 

Další nuda z českých luhů a hájů, už mě opravdu unavuje, jak konvenčně točí čeští (a slovenští) režiséři. Mádla mám ráda a tak mě dvojnásob mrzí, v čem je nucen hrát. Fuj, vracím se k zahraniční tvorbě.

plakát

Pán času - The Time of the Doctor (2013) (epizoda) 

Rozloučení s Mattem bylo smutné, a to jsem proti němu byla dost zaujatá, nakonec se jako Doktor osvědčil. Tak sbohem jedenáctko. Jen se mi nelíbilo "darování" další reinkarnace, určitě to šlo vyřešit jinak, než zásahem shůry.

plakát

Pán času - The Day of the Doctor (2013) (epizoda) 

Padesáté výročí čpí sentimentem, nebo by to tak alespoň bylo u jiných seriálů. Ne tak Doktor, naopak. Doktor si dovolí měnit historii, být vtipný a nesourodý ve všech reinkarnacích, dovolí si "obyčejný" příběh a zároveň ten nejfantasknější. A jako bonus cestování časem, které netrpí paradoxy a skvělé zapojení všech jedenácti Doktorů. Prostě oslava jak se patří.

plakát

Pán času - Plavba zatracených (2007) (epizoda) 

Bez Marthy (nejhorší společnice) se mi hned líp dýchá, tedy né že by Kylie byla vhodnou náhradou. Ale vánoční speciály jsou fajn svojí nostalgickou atmosférou a uzavřeným příběhem. A když se Doktorovi plní přání, jsem i já spokojená.

plakát

Pán času - Další doktor (2008) (epizoda) 

Morrissey se prostě na Doktora nehodí, to mi zabilo celý speciál. No vlastně nezabilo, protože byl vtipný (ale ne jako TEN Doktor) a viktoriánskou Anglii mám ráda a taky ta vánoční atmosféra...Koneckonců ve dvou se to lépe táhne, navíc měli hned dva sonické šroubováky.

plakát

Monty Python živě (převážně) (2014) 

Bez sentimentu řečeno, staří MP se svým mladým já nevyrovnají. Opakované vtipy mají příliš málo nové nadstavby, některé ani zopakovat nelze. ALE pořád je to ujetý MP humor, s šílenými hláškami, neuvěřitelně svižnými písněmi a koneckonců i ty připomínky starých dobrých časů jsou vtipné. Zkrátka nedůstojné rozloučení hodné téhle britské partičky (samozřejmě vím, že Terry G. není Brit, ale tím, že o něm tak píšu, mu skládám tu největší poctu).

plakát

Pán času - Sněhuláci (2012) (epizoda) 

Další vánoční speciál je poněkud strašidelný, ale je tu Jenna Coleman a viktoriánská Anglie, doba, ve které se au-pair říká guvernantka.

plakát

Pond Life (2012) (seriál) 

Pondovi jsou skvělá dvojka, ale bez Doktora je jejich život nudný. No, vlastně není nudný jen normální. Ale kdo stojí o normalitu, když je tu Doktor?

plakát

Kouzlo měsíčního svitu (2014) 

Mám ráda Woodyho Allena, mám ráda Colina Firtha, mám ráda předválečnou atmosféru ve filmu, takže ve výsledku bych z Kouzla měsíčního svitu měla být nadšená. Ale nejsem, celé je to totiž plytké. Klasická letní komedie, mozek netřeba. Sousloví letní komedie je strašlivé zlo, jako kdyby filmový diváci měli přes léto vypnuté oči a mozkové buňky odjely na Makarskou. Další důvod mého odporu k létu - letní komedie.