Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (159)

plakát

Doodlebug (1997) 

Zajímavý krátkometrážní snímeček. Ale mistrova velká díla ho teprve čekala.

plakát

Sexbomba od vedle (2004) 

Ze stupidních teenagerských komedií je tohle ta nejlepší a nejpříjemnější. Zasmál jsem se, rozptýlil jsem se obdivováním Elishy a Hirsche je sympaťák, takže jsem mu samozřejmě fandil. A navíc je to svěží film plný pornohvězde. Co víc si přát? :-D

plakát

Sedm životů (2008) 

Herecký koncert, který ve mně ale nezanechal stopu. Škoda.

plakát

Death Note - Zápisník smrti (2006) (seriál) 

Naprosto fascinující seriál o souboji dobra a zla, přičemž oba dva protipóly se soustředí v obou hlavních postavách takovým způsobem, že nakonec nebudete vědět, kdo je v právu a komu vůbec fandíte víc. Námět možná není tak úplně originální, jak všichni tvrdí, ale provedení...provedení je dokonalé. O to větší je škoda, že okolo 22. dílu série zakolísá a kvalita poklesne, předně proto, že Light je zbytečně odstrčen do pozadí. Stačí si ale počkat a dostane se vám několika dílů, na které nikdy nezapomente... P.S. Po zhlednutí celého seriálu mohu říct jen jedno - při doznívání finálních titulků jsem cítil cosi, co ve mně dokáže vzbudit jen to nejlepší filmové dílo. Chtěl jsem křičet a prosit, aby příběh pokračoval.

plakát

Ergo Proxy (2006) (seriál) 

Mozna neni prilis originalni, je to ale serial, diky jehoz atmosfere bych uz nemusel nikdy jist, jen se z ni zivit...:_)

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Hlavně za příliš naivní konec dávám 3. Krásná pohádka, která ale byla z těch Miyazakiho del, která jsem videl, ta nejhorsi...

plakát

Cesta do fantazie (2001) 

Překrásné. Na konci jsem byl tak dojat, ze jsem jen sedel a mlcel a sledoval titulky. Vyjimecne dilo.

plakát

Žena ve vodě (2006) 

Někdo zde řekl, že musíme přistoupit na pravidla Shyamalanovy hry, abychom si tenhle film uzili. Ja na ne pristoupil - a s radosti. Jsem unesen. A stejne jako to rekla jedna postava ve snimku: "Chci byt zase ditetem. Chci verit, ze je neco lepsiho, nez ten hnus vsude okolo" - i ja jsem se na chvili znovu citil jako dite. Nechapu, jak jsem se tomuhle filmu mohl tak dlouho vyhybat, pritom jen kvuli nepriznivym kritikam, ktere jsem o nem cetl. Byla to krasna vyprava do nitra duse rezisera, ktereho si nejen vazim, ale beru ho za svuj velky vzor. Timto se Zena ve vode zarazuje po bok vyvoleneho a sesteho smyslu. Vsechny vytky, ktere se na ni snesly, jsou pravdive - ale jen pro ty, kteri je skutecne berou jako vytky. Chyby typu "postavy se chovaji nelogicky", "hledani klice v krabici od krupek je potrhlost" jsou do pribehu zapracovany naprosto umyslne, jejich cilem je, aby tak pusobily. Musite se naladit na to, jak Shyamalan přemýšlí. Nepovedlo se? Film se vám nelíbil. ...Mně se to povedlo.