Reklama

Reklama

Doodlebug

Krátkometrážní / Fantasy / Mysteriózní
Velká Británie, 1997, 3 min

Obsahy(1)

Krátky 3 minútový film o chlapíkovi, ktorý sa topánkou pokúša zabiť svoju vlastnú zmenšeninu... (ethos)

Recenze (344)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Schizofrenní tříminutovka. Atmosféra psychologického hororu, zpracování černobíle znervózňující, obsah těžce paranoidní. Znáte ty večery, kdy unavení sedíte před počítačem, pozdě v nočním tichu a přemýšlíte, proč vlastně ještě nespíte? Kdy každý podezřelý šelest na okenní římse budí hrůzné představy vyčerpaného mozku? Doodlebug je rengtenovým snímkem tohohle okamžiku mysli. Velkorážní schíza. Jakožto kraťasu s klidným svědomím dávám plný počet. ()

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

To hodnocení nemyslíte vážně, že ne? Je to od Nolana, tak tomu musíme dát červenou? Na tomhle kraťasu není dobrý nic. Možná tak atmosférická hudba, ale vzhledem k tomu, že film má ani ne 3 minuty, tak u ní toho moc posrat ani nešlo. A když nad tím teď tak přemýšlím, tak i ta se mohla dát jiná a lepší. Mno, jinak je to fakt o ničem, a nepřesvědčíte mě, ani kdyby to tu mělo 95%...Ale teď už alespoň vím, že TDKR nebyl přešlap vedle. Nolan to měl v hlavě pomatený už tenkrát, teď už to prostě leze ven. Od Interstellar už ani nic očekávat raději nebudu.. ()

Reklama

WScully 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní Doodlebug je tříminutová sonda do duše podivína, který chce mermomocí zabít své vlastní Já... Takový krátký snímek a jaké to přineslo zamyšlení. Nolan poukazuje na stále častější jev u lidí. Autodestrukce jako filmový námět a sugestivní útok na diváka zároveň činí Doodlebug geniálním patologickým dílem. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda moc krátkometrážních filmů, pokud v nich není stopa humoru. Nolan si svůj debut určitě dlouho rozmýšlel, plánoval a propracovával-po technické stránce věci je odveden velice profesionálně, zvláště po trikové stránce. A co se týká atmosféry, která je zde tak vychvalovaná, je vidět že Nolan má talent od přírody na budování tajmna. Nebýt však té skvělé pointy, tak by šlo o zajímavý kraťas, co hodně říká o schopnostech režiséra. Ale bez jeho dalších obřích úspěchů, by Doodlebug zapadl do zapomění. ()

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Uf...človek by si pomyslel,že je tažké zaujať 3 minútovým filmom,ktorý sa odohráva v jednej tmavej izbe ...no nie je....už od prvých sekúnd v kombinácia s ako inak skvele vybranou hudbou mi spôsobilo zovretie hrdla...surrealistický tak ako nás to učili v škole a zároveň najlepšia prvotina akú som kedy videl....Nolan už ako mlaďas dokazoval,že je to Boh v ľudskom tele :) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama