Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (8)

Texhnolyze

Texhnolyze (2003)

Nejdrive jsem daval za 4, ale po tretim zhlednuti se k tomuhle anime i nadale vracim a porad me vic a vic fascinuje. Genialni atmosfera, skvely svet, perfektni charaktery. Rozhodne to neni pro kazdeho, ale pro me urcite.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Naprosto fascinující seriál o souboji dobra a zla, přičemž oba dva protipóly se soustředí v obou hlavních postavách takovým způsobem, že nakonec nebudete vědět, kdo je v právu a komu vůbec fandíte víc. Námět možná není tak úplně originální, jak všichni tvrdí, ale provedení...provedení je dokonalé. O to větší je škoda, že okolo 22. dílu série zakolísá a kvalita poklesne, předně proto, že Light je zbytečně odstrčen do pozadí. Stačí si ale počkat a dostane se vám několika dílů, na které nikdy nezapomente... P.S. Po zhlednutí celého seriálu mohu říct jen jedno - při doznívání finálních titulků jsem cítil cosi, co ve mně dokáže vzbudit jen to nejlepší filmové dílo. Chtěl jsem křičet a prosit, aby příběh pokračoval.

Dexter

Dexter (2006)

Muj nejoblibenejsi serial. Nesmirne slozita psychologie hlavniho hrdiny, lakavi okolni hrdinove...zatracene, nemuzu si ani vzpomenout, kdy jsem si tak oblibil padoucha - mozna proto, ze o Dextrovi proste nejde premejslet jako o padouchovi. Dokonce i Ice Truck Killer mi byl sympatickej. Prvni serie mela neskutecnej zaver, tesim se na druhou. GO DEXTER! Za 5* P.S. Po zhlednuti druhe serie musim rict, ze kvalita strme stoupa, ironicke a humorne komentare sice ustupuji, to ale jen proto, ze je Dexter v porad vetsi prusvihu - a je to vazne perfektni sledovat. Naprosto doporucuji.

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Vyborne herecke vykony, bezkonkurencni kostymy, skvele napsane a historicky verne. Na druhou stranu jsou tu pak strasne CG animace a tezko definovatelny, prilisny cool nadech...Za 4*

Californication

Californication (2007)

Hank lives! Miluju serialy, kde hlavni hrdinove ozivaji, jako by byli skutecni - a presne to se stalo u Californication. Duchovny je pasak, prosadit se i potom, co si vykopal nedobrovolnej hrob s agentem Mulderem a jestli se me nekdo pta na muj nazor, tak mu to v roli cynickeho Hanka Moodyho jde jeste mnohem lip. Mirkove Dusinove mi zkratka nikdy nedokazali prirust k srdci tak, jako kontroverzni, zivotem omlaceny don juanove. Za 5* P.S. Postelova scena s poblitym obrazem je jednoduse jedna z nejlepsich, ktery jsem videl za hodne dlouhou dobu.