Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (735)

plakát

Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (2018) 

Příjemné, vtipné, barevné a i po 30 letech neokoukané. Mě prostě se baví dívat na to, jak Římani dostávaj na prdel, i když tentokrát byl opravdový záporák někdo jiný.

plakát

Za čárou (2021) 

Když byli na scéně bojoví roboti tak se mi to i líbilo, ale to bylo jen na pár minut. Pak sledujeme dva černoušky co se o něco snaží a to už je průser. Ani oba dohromady film neutáhnou a ják sám Avenger ve filmu říkal, jeho ksicht je až moc neutrální jak na klaďase tak na záporáka. Slabé tři spíš dva a půl.

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Grillo i časové smyčky mě prostě baví, tohle řadím hned za svoji jedničku Na hraně zítřka a dvojku první originální Na hromnice o den více. Škoda jen, že tam bylo tak málo Gibsona. You loks like fucking unicorn :-) Šéfe to rozdejchám.

plakát

Monster Hunter (2020) 

Měli radši natočit military survivor s pavoukama. Protože dokud byla na scéně jednotka Alfa, tak to mělo jakš takš spád. Bohužel rangeři šli down až moc rychle. To poskakování s Tonym už bylo docela o hovně a zabití El Diabla mě už nebavilo. Mitologii kolem věže a staré civilizace jen nakousli, a proč měl Perlman s Milou ty ohnivé sečné zbraně radši vůbec neřešili. Konečné zúčtování draka s armádou bylo zbytečně krátké .. Škoda, monstra miluju, ale tohle byla slabota.

plakát

Chatrč (2017) odpad!

Já čekal kulervoucí konerzačku osudem zničeného otce co přišel o dceru, co debatuje s bohem o tom, jak je možné, že mohl něco tak hrozného dopusit. Místo toho jsem dostal rasově neurčitou lekci o tom, že člověk nemůže soudit vrahy dětí, protože nevidí co je k tomu ohavnému činu vedlo. NASRAT. Každej kdo je schopnej usmrtit lidské dítě by se měl navěky smažit v pekle. Přes to nejede vlak.Tyhel Pí.aR naborové kecy mě nezajímají.

plakát

Bloody Hell (2020) 

Ty jo, první Australský film, kterej hodnotím pouhým průměrem. Mělo to pár momentů, ale celkově tentokrát slabota. Přirovnat to ho Ashovi z Evil Dead rozhodně není od věci.

plakát

Umbrella Academy (2019) (seriál) 

Tak trochu The Boys pro lehce mladší publikum. Ono totiž z teamu, co hrdina to vyšinutá bizardní postavička z psychickýma poruchama. Za vše hovoří věta - Normální ? Nikdo z nás není normální. Jediný smysluplný romantický vztah měl Pětka a to píchal figurinu. 3,5 z 5. Dance scene z první série nemá chybu.

plakát

Všichni moji přátelé jsou mrtví (2020) 

Až na to, že v té pistoli bylo nereálně nábojů, tak kvalitní jednohubka od našich polských přátel. Zábavný originální Silvestrovský večírek.

plakát

Nejtemnější hodina (2017) 

Tý jo, až na tu scénu z metra (ta byla jak z náborovýho videa) tak docela působivý snímek... Taky jsem ocenil vykreslení akce Dynamo, protože po Nolenovým Dunkirku jsem netušil, o jak závažný okamžik v Britských dějinách šlo a kolik životů pro záchranu vojáků muselo být obětováno.

plakát

Půjčovna masa (2018) (seriál) 

Když si odmyslíte všechny ty pouzdra, rebely, a high-tech-robo vychytávky budoucnosti tak máte jen další tuctovou zápletku o korupci a tom, že největší zvěrstva se na lidech dopouští zase jenom lidi. Jediná obilíbená postava - Poe.