Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (656)

plakát

Pompeje (2014) 

Tady prostě nebyly ambice na něco více než jen bečko které je tak předvídatelné jediné plus je že na bečko to mělo mnohonásobně vyšší rozpočet. Byla tady vykradačka snad všeho nejvíc snad Gladiátora. Jako pokud to budete brát jen jako efektní film, kde stejně všechno se točí jen kolem toho za jak dlouho bude sopka zlobit tak bude spokojeny. Pokud ale chcete prožívat nějake osudy lidi tak na to prostor není a ty co tu jsou vám v podstatě je jedno jak dopadnou. Za mě pruměr takový slušnější.

plakát

Godzilla (2014) 

Je tu značně vidět inspirace filmu Monstrum prostě se tu hraje na strunu lehce pomalinku odkrývat a pokud možno co nejvíc schovávat zamoskované tmou a mlhou. Jako tvůrci se chtěli zaměřit i na lidské příběhy, ale funguje to snad jen tak 30 minut než umře otec od hlavního hrdiny. Prostě lidska stránka nikdy nebude fungovat když máte na place 100 metrové monstrum. A teď se dostanu ke Godzille ta je trikově vypiplana a je vidět, že s ní byla velká práce narozdíl od dalších dvou monster ty vypadaji jak přerostlí komáři tady jsem hodně nespokojen.

plakát

Jack Ryan: V utajení (2014) 

Tak uplně nevim jak to napsat Jacky Ryan vždycky byl v mývh očích prostě agent analytik tady prostě vypadal jako Jason Bourne tady to úplně nebylo na škodu, ale mělo by to zůstat více při zemi. Jinak co se týče herců je tu výborny Kevin Costner i Kenneth Branagh a Keira je tu prostě jen ozdoba. Dějově to neni úplně nejhorší, ale i tak mám nějaké výtky.

plakát

Tokarev (2014) 

Tak je to už asi definitivní Nicolas Cage se po hitech jako Con Air a Skála totálně zabředl do bečkových vod skoro už neni film s ním co by šel do kina místo na DVD. Co bylo tady jedna dvě přestřelky děj který skoro za moc nestál ani prostředí ruské mafie nebylo to co jsem čekal. Tak nějak se docililo pruměru, ale to je pro mě málo.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Bez diskuze spolu s Sedmi Statečnými se jedná o jeden z nejlepších westernů všech dob. Vynikající až místami mrazivy hudební přednes který každou scénu vygraduje do užasné atmosféry. Herecké obsazení to je legenda vedle herecké legendy. Mrzí mě až po tolika letech jsem se k tého laskomině dostal.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Příběhově pro mě mnohem prostější než první díl, ale narozdíl od jedničky akce šla rapidně nahoru a míra její zábavnosti je velmi vysoka. Konečně je tady ukázano co se stalo s rodiči Petere Parkera a spoustu věci ohledně Oscorpu je tu do značné míry vysvětleny. Teď bych se pomalu posunul k záporákům tak tady to je i neni pro mě tak zajímave vždycky byl prostě záporák tak nějak člověk který nesnášel Spidermana tady je prostě Electro člověk, který je jen obyčejný looser ve světě ale extremně inteligentní. Jak si tvůrci poradili a ukončili dějovou linku Gwen Stacy pro mě bylo neuvěřitelné a hodně smutné nečekal jsem to. Celkově hodnotím film jako hodně dobrou zábavu a pomalu ale jistě nastupuje Sinister Six.

plakát

U Konce světa (2013) 

Přesně jak už tu někdo zmýlil je to už tak trochu těžkotonážni tak nějak předchozí díly se vystříleny a moc nového a zábavného tady nezbylo. Jasně uplná nuda tu neni je tu pořád pár momentů, které vyloženě pobaví a nadchnou ale je jich podstatně menší množství než minule. Na jedno podíváni dobrý, ale už bych se moc k tomu nevracel.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Tak nějak sem nepobral smysl proč tento film vzniknul jasně jedna se o herce kteří hráli v dvou asi nejvíc ceněných serií o boxu ale proč se vydali na spolupraci až v tomhle značně věku bližícímu se důchodu nechápu. Hodně dobře to funguje když se vzajemně uráží a najíždějí do sebe. O to méně to funguje v scénach, které se snaží být vážne tady se moc nedaří.

plakát

Jízda švárů (2014) 

Co řict klasický film, kde je jeden nasrany a tvrdy polda a jeden magor uhlaškovany. Ale tady je Ice Cube který patří mezi fajn borce a Kevin Hart ač malý vzrůstem už solidně je schopný nahlaškovat a nezastavit se. Přijemný a odechových 100 minut kde nebude nouze o vtipky a nějakou tu akci.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Bez debat jedna z nejlepších Márvelovek, která konečně dospěla v záležitost kde ochrana svatě se bere opravdu vážně hodně hraje film na dramatickou notu ale nechá si i vtipné momenty, ktere nejsou klišovite ale pěkně zapadaji. Tohle to neni komiks je to špičkový špionážní thriller, kde jednotlive kroky a nitky se mění každou minutou. Akci nebudu popisovat je špičková jak prostě jsme si už zvykli. Nevím co ještě více říct, prostě úžasný zážitek a první pořádna jednohubka letošního roku. Vydržte do konce jako už je u Marvelu zvykem