Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor

Recenze (314)

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

No kravina všech kravin, ale že to dělali Němci, tak to nedopadlo úplně nejhůř. Určitě bych film nedoporučil vůbec nikomu.

plakát

Dunkerk (2017) 

Skvělý válečný snímek! Především jsem rád, že jsem se nedíval na nějaké přihlouplé love story á la Pearl Harbor. Díval jsem se na minimalistický, hudebně skvělý válečný film o jedné evakuaci.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Brutální akční nářez!

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Pokud budu věřit tomu, že přesně takto to chtěl Mel natočit, že prostě film rozdělí na dvě kýčovité půlky, tak asi v pořádku. První půlka je tedy červená knihovna jak z TV Barrandov a ta druhá je dost brutální válečná vřava. U ní bych především vyzvedl perfektní až mrazivou atmosféru. Příjezd vojáků na Okinawu a první setkání s zdevastovanou rotou, kdy kolem všech přejíždí náklaďáky plné mrtvol padlých vojáků nebo první výstup na útes k obranné linii Japonců, kde panuje tak hustá atmosféra, že na místě bych se z ní asi pos*al a do toho lehce hororové prvky čti lekačky jako Desmondův sen nebo bloudění v tunelech Japonců, tak za mě jednoznačně palec nahoru!

plakát

Pasažéři (2016) 

2,5* - Začátek je zajímavý, prostřední část film romantický a konec je klasický.. Každopádně jako film jednoho večera poslouží dobře.

plakát

Příchozí (2016) 

Moc nechápu ta vysoká hodnocení, ale to je fuk, je to čistě subjektivní pohled. Za mě každopádně nudné, neoriginální sci-fi, které je úplně o ničem. Sto% ztráta času. Tečka.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Za mě klidně 4*! Knižní předlohu jsem nečetl a Zmizelou jsem neviděl (v komentářích hodně zmiňovaný film), takže ničím nepolíbený a nezaujatý divák jsem se nechal snadno pohltit zajímavým thrillerem se slušnou atmosférou.

plakát

Sedm statečných (2016) 

Docela slabota. Sice jsem původních Sedm statečných neviděl (western není můj šálek kávy) a i tak jsem pochopil, že se nejedná o nějaký remake, ale jen spíše o převzetí námětu. A to dost asi nevyužitého námětu, protože nic moc hlavní padouch, slabá zápletka, tak trochu absurdní motivace té divné skupinky (ano samozřejmě nechybí negr, Asijec, běloch, tlusťoch, ženská atd.) sedmi pistolníků, nic moc akce, tak nějak předvídatelný konec apod. Pro mě je to přesně ten typ filmu, který už vidět nechci.

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Já nevím, britské komedie mám moc rád, ale u téhle jsem se moc nezasmál.